detector.media
06.11.2017 19:01
Помер відомий дніпровський журналіст
Помер відомий дніпровський журналіст
Пішов з життя відомий дніпровський журналіст, колишній радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації з питань інформаційної діяльності Борис Брагінський.

Борис Брагінський пропрацював у журналістиці понад 30 років, був членом правління Дніпровської обласної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ). З 2004 по 2010 рік працював автором і журналістом програми «Губернские хроники» на 9-му каналі, а потім - на дніпропетровському державному разом із нинішнім мером Дніпра Борисом Філатовим.

«Він помер несподівано для всіх, усього в 58. Автор резонансних публікацій про "найгарячіші" теми з життя Дніпра. Інженер за освітою, Борис виявився на диво талановитим журналістом, що володіє легким та іронічним пером. Його публікації в лихі 90-і завжди були на перших шпальтах газети Дніпровської міськради "Наше місто".

Пізніше Борис Брагінський очолював місцеві випуски "Комсомольской правды" і "Газеты по-днепровски", виявивши себе на редакторській та адміністративній ниві. Потім багато років працював у команді нинішнього мера Дніпра Бориса Філатова, заявивши про себе як про блискучого тележурналіста, одного з авторів передачі "Губернські хроніки"», - пише про Бориса Брагінського газета «День».

«День» нагадує, що багато в чому заслугою журналіста була поява на світ нашумілої книги «Феномен Лазаренка: злодій чи геній?», матеріал для якої він збирав у багатьох країнах світу.

«За час своєї журналістської кар'єри Борис Брагінський став наставником цілої плеяди молодих журналістів, які сьогодні працюють не тільки в рідному місті, а й далеко за межами Дніпра», - зазначає «День».

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким і колегам покійного.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY