Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці

Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці

16 Березня 2016
2085
16 Березня 2016
11:36

Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці

2085
З 18 по 21 березня у Запоріжжі, Дніпропетровську та Кривому Розі (Дніпропетровська область) для журналістів, блогерів і громадських активістів областей пройдуть тренінги OSINT Academy по інформаційній розвідці та навчанню OSINT-технікам.
Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці
Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці

Мета проекту OSINT Academy – навчити всіх бажаючих використовувати новітні технології OSINT (Open Source Intelligence - розвідка по відкритих даних) для створення суспільно-важливого контенту, зокрема про корупціонерів, політиків, чиновників, кандидатів на виборчі посади, для розпізнавання «фейків», неправдивої інформації окремих ЗМІ тощо.

Тренінги вже відбулися у Харкові, Сєверодонецьку (Луганська область), Одесі, Маріуполі (Донецька область), Миколаєві, Краматорську (Донецька область), Кременчуці (Полтавська область), Полтаві та Києві. У них взяли участь понад 300 журналістів, блогерів та громадських активістів України.

У квітні-червні планується навчання у Луцьку, Рівному, Львові, Черкасах та всіх інших містах, з яких надходять заявки через форму реєстрації.

Тренер та керівник проекту - Дмитро Золотухін, радник міністра інформаційної політики України, директор Інституту постінформаційного суспільства, незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки.

За посиланням можна ознайомитись із програмою тренінгу.

Участь у тренінгах безкоштовна. Реєстрація - обов’язкова .

18 березня тренінг пройде у Запоріжжі. Початок о 15.00, завершення о 19.00. Адреса: вул. Патріотична, 49 (приміщення Запорізького центру молоді, 2-й поверх). Навчання організовано за підтримки ГО «Запорізький медіа центр».

19 березня – тренінг у Дніпропетровську. Початок об 11.00, завершення о 15.00. Адреса: проспект Карла Маркса, 5 (6-й поверх) Навчання організовано за підтримки освітнього центру Spalah.

21 березня – тренінг у Кривому Розі. Початок о 16.00, завершення о 20.00. Адреса: вул. Армавірська, 28

Навчання організовано за підтримки ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян».

Всеукраїнський освітній проект OSINT Academy організований Інститутом постінформаційного суспільства за сприяння фонду European Endowment For Democracy та Міністерства інформаційної політики України.

Контакти: Дмитро Золотухін, керівник проекту, postinfo.society@gmail.com, тел: 380 67 216 77 33.

Фото: osint.academy

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2085
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду