detector.media
16.03.2016 11:36
Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці
Українські журналісти і блогери отримали змогу безкоштовно навчитись OSINT-розвідці
З 18 по 21 березня у Запоріжжі, Дніпропетровську та Кривому Розі (Дніпропетровська область) для журналістів, блогерів і громадських активістів областей пройдуть тренінги OSINT Academy по інформаційній розвідці та навчанню OSINT-технікам.

Мета проекту OSINT Academy – навчити всіх бажаючих використовувати новітні технології OSINT (Open Source Intelligence - розвідка по відкритих даних) для створення суспільно-важливого контенту, зокрема про корупціонерів, політиків, чиновників, кандидатів на виборчі посади, для розпізнавання «фейків», неправдивої інформації окремих ЗМІ тощо.

Тренінги вже відбулися у Харкові, Сєверодонецьку (Луганська область), Одесі, Маріуполі (Донецька область), Миколаєві, Краматорську (Донецька область), Кременчуці (Полтавська область), Полтаві та Києві. У них взяли участь понад 300 журналістів, блогерів та громадських активістів України.

У квітні-червні планується навчання у Луцьку, Рівному, Львові, Черкасах та всіх інших містах, з яких надходять заявки через форму реєстрації.

Тренер та керівник проекту - Дмитро Золотухін, радник міністра інформаційної політики України, директор Інституту постінформаційного суспільства, незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки.

За посиланням можна ознайомитись із програмою тренінгу.

Участь у тренінгах безкоштовна. Реєстрація - обов’язкова .

18 березня тренінг пройде у Запоріжжі. Початок о 15.00, завершення о 19.00. Адреса: вул. Патріотична, 49 (приміщення Запорізького центру молоді, 2-й поверх). Навчання організовано за підтримки ГО «Запорізький медіа центр».

19 березня – тренінг у Дніпропетровську. Початок об 11.00, завершення о 15.00. Адреса: проспект Карла Маркса, 5 (6-й поверх) Навчання організовано за підтримки освітнього центру Spalah.

21 березня – тренінг у Кривому Розі. Початок о 16.00, завершення о 20.00. Адреса: вул. Армавірська, 28

Навчання організовано за підтримки ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян».

Всеукраїнський освітній проект OSINT Academy організований Інститутом постінформаційного суспільства за сприяння фонду European Endowment For Democracy та Міністерства інформаційної політики України.

Контакти: Дмитро Золотухін, керівник проекту, postinfo.society@gmail.com, тел: 380 67 216 77 33.

Фото: osint.academy

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY