Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші

Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші

10 Червня 2015
1864

Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші

1864
Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші
Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші

6 червня, у День журналіста, було оголошено лауреатів десятої ювілейної премії ділових кіл «Pressзвание». Про це «Детектор медіа» повідомив оргкомітет конкурсу.

 

За результатами голосування, перші місця в профільних номінаціях посіли:

Марія Бровінська, номінація «Агропромисловий комплекс»;

Леся Войтицька, номінація «Банки, фінанси, інвестиції»;

Юрій Єрьомін, номінація «Гірничо-металургійний комплекс»;

Ігор Маскалевич, номінація «Нафта і газ»;

Марія Бровінська, номінація «Споживчі ринки»;

Андрій Самофалов, номінація «Промислове виробництво»;

Сергій Мітяєв, номінація «Телекомунікації та IT»;

Денис Кацило, номінація «Транспорт»;

Дмитро Рясний, номінація «Електроенергетика».

 

У номінації «Найкращий ділової редактор» перемогу здобув Віталій Сич, головний редактор суспільно-політичного тижневика «Новое время страны» (на фото)

 

У номінації «Pressзнание» (найкраща компанія в плані взаємодії зі ЗМІ) переможцем стала компанія «Київстар».

 

В іміджевій номінації «Найращий медіастартап», запровадженій цього року, перемогло радіо «Аристократи».

 

У номінаціі «За внесок у розвиток журналістики» переміг Андрій Васильєв, колишній головний редактор газети «Коммерсантъ Украина».

 

До складу журі конкурсу увійшли представники бізнесу та ЗМІ. Результати голосування перевіряв експертний партнер конкурсу - компанія «PwC Україна». Імена всіх призерів та оцінки журі знаходяться у відкритому доступі на сайті конкурсу в розділі «Результати».

 

«Приємно бачити, що конкурс розвивається. У нього є всі шанси вийти за рамки ділової журналістики. Це не дивно, адже сама професія журналіста схильна до впливу різних факторів, у тому числі нових засобів передачі та розповсюдження інформації. Але я впевнений, що деякі речі залишаться незмінними: інтерес до конкурсу, його об'єктивність і прозорість, а також позитивні емоції, які дарують організатори гостям фінальної церемонії», - коментує представник наглядової ради конкурсу, керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю «Смарт-холдингу» Євген Загорулько.

 

Нагадаємо, що премія ділових кіл «Pressзвание» - це конкурс ділових журналістів, у якому журі - лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань - оцінюють номінантів шляхом інтерактивного голосування на сайті конкурсу. Мета конкурсу - визначити найкращих економічних журналістів України. Журі голосує за 10-бальною шкалою не менш ніж за 2/3 номінантів в окремо взятій номінації із забороною голосувати за себе і представників свого видання.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду