detector.media
10.06.2015 15:30
Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші
Лауреатами «Pressзвания» стали Сич, Васильєв, «Аристократи» та інші

6 червня, у День журналіста, було оголошено лауреатів десятої ювілейної премії ділових кіл «Pressзвание». Про це «Детектор медіа» повідомив оргкомітет конкурсу.

 

За результатами голосування, перші місця в профільних номінаціях посіли:

Марія Бровінська, номінація «Агропромисловий комплекс»;

Леся Войтицька, номінація «Банки, фінанси, інвестиції»;

Юрій Єрьомін, номінація «Гірничо-металургійний комплекс»;

Ігор Маскалевич, номінація «Нафта і газ»;

Марія Бровінська, номінація «Споживчі ринки»;

Андрій Самофалов, номінація «Промислове виробництво»;

Сергій Мітяєв, номінація «Телекомунікації та IT»;

Денис Кацило, номінація «Транспорт»;

Дмитро Рясний, номінація «Електроенергетика».

 

У номінації «Найкращий ділової редактор» перемогу здобув Віталій Сич, головний редактор суспільно-політичного тижневика «Новое время страны» (на фото)

 

У номінації «Pressзнание» (найкраща компанія в плані взаємодії зі ЗМІ) переможцем стала компанія «Київстар».

 

В іміджевій номінації «Найращий медіастартап», запровадженій цього року, перемогло радіо «Аристократи».

 

У номінаціі «За внесок у розвиток журналістики» переміг Андрій Васильєв, колишній головний редактор газети «Коммерсантъ Украина».

 

До складу журі конкурсу увійшли представники бізнесу та ЗМІ. Результати голосування перевіряв експертний партнер конкурсу - компанія «PwC Україна». Імена всіх призерів та оцінки журі знаходяться у відкритому доступі на сайті конкурсу в розділі «Результати».

 

«Приємно бачити, що конкурс розвивається. У нього є всі шанси вийти за рамки ділової журналістики. Це не дивно, адже сама професія журналіста схильна до впливу різних факторів, у тому числі нових засобів передачі та розповсюдження інформації. Але я впевнений, що деякі речі залишаться незмінними: інтерес до конкурсу, його об'єктивність і прозорість, а також позитивні емоції, які дарують організатори гостям фінальної церемонії», - коментує представник наглядової ради конкурсу, керівник департаменту зі зв'язків з громадськістю «Смарт-холдингу» Євген Загорулько.

 

Нагадаємо, що премія ділових кіл «Pressзвание» - це конкурс ділових журналістів, у якому журі - лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань - оцінюють номінантів шляхом інтерактивного голосування на сайті конкурсу. Мета конкурсу - визначити найкращих економічних журналістів України. Журі голосує за 10-бальною шкалою не менш ніж за 2/3 номінантів в окремо взятій номінації із забороною голосувати за себе і представників свого видання.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY