1 квітня -  брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму

1 квітня - брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму

31 Березня 2015
3543
31 Березня 2015
15:11

1 квітня - брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму

3543
1 квітня -  брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму
1 квітня -  брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму

1 квітня об 11.00, в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться брифінг, присвячений питанню юридичних механізмів захисту господарських прав та свободи ЗМІ в анексованому Криму на національному і міжнародному рівні.

 

Представники громадськості та органів державної влади об'єднались у рамках ініціативи Crimea Action Group з метою комплексного інформування світового співтовариства про ситуацію в Криму і для забезпечення юридичного супроводу в російській та міжнародній судових системах кримських ЗМІ та націоналізованих підприємств.

 

Юридичний супровід буде надаватись на базі новоствореного Центру «Кримські студії імені Ісмаїла Гаспринського». Центр був нещодавно створений Національним університетом «Києво-Могилянська академія» за підтримки Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу та «Кримського інституту стратегічних досліджень».

 

Інформаційний супровід ініціативи забезпечує «Кримський інститут стратегічних досліджень» за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

 

Спікери: Арсен Жумадiлов, завідуючий Відділом забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарского народу, координатор «Кримського інституту стратегічних досліджень»; Сергій Петухов, юрист, викладач Національного університету  «Києво-Могилянська академія», співзасновник проекту «Кримські студії ім. Ісмаїла Гаспринського»; Сергій Костинський, радник міністра інформаційної політики, експерт  «Кримського інституту стратегічних досліджень».

 

Контакти: Ібраім Умеров, головний консультант з питань ЗМІ Відділу забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу, ibraim.umerov@apu.gov.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3543
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду