detector.media
31.03.2015 15:11
1 квітня - брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму
1 квітня -  брифінг з питань юридичного захисту господарських прав та свободи ЗМІ у Криму

1 квітня об 11.00, в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться брифінг, присвячений питанню юридичних механізмів захисту господарських прав та свободи ЗМІ в анексованому Криму на національному і міжнародному рівні.

 

Представники громадськості та органів державної влади об'єднались у рамках ініціативи Crimea Action Group з метою комплексного інформування світового співтовариства про ситуацію в Криму і для забезпечення юридичного супроводу в російській та міжнародній судових системах кримських ЗМІ та націоналізованих підприємств.

 

Юридичний супровід буде надаватись на базі новоствореного Центру «Кримські студії імені Ісмаїла Гаспринського». Центр був нещодавно створений Національним університетом «Києво-Могилянська академія» за підтримки Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу та «Кримського інституту стратегічних досліджень».

 

Інформаційний супровід ініціативи забезпечує «Кримський інститут стратегічних досліджень» за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

 

Спікери: Арсен Жумадiлов, завідуючий Відділом забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарского народу, координатор «Кримського інституту стратегічних досліджень»; Сергій Петухов, юрист, викладач Національного університету  «Києво-Могилянська академія», співзасновник проекту «Кримські студії ім. Ісмаїла Гаспринського»; Сергій Костинський, радник міністра інформаційної політики, експерт  «Кримського інституту стратегічних досліджень».

 

Контакти: Ібраім Умеров, головний консультант з питань ЗМІ Відділу забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу, ibraim.umerov@apu.gov.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY