20 лютого – правовий форум провайдерів програмної послуги

20 лютого – правовий форум провайдерів програмної послуги

13 Лютого 2015
4572

20 лютого – правовий форум провайдерів програмної послуги

4572
20 лютого – правовий форум провайдерів програмної послуги
20 лютого – правовий форум провайдерів програмної послуги

АППК та Юридична фірма Jurimex запрошують усіх зацікавлених осіб взяти участь у Правовому форумі провайдерів програмної послуги «З чим прийшов 2015? - Основні новації в регулюванні провайдерської діяльності та захисту контенту».

 

Серед дискусійних питань форуму - протидія поширенню в IP-мережах контенту з ознаками порушення законодавства, перспективні законодавчі новації регулювання діяльності провайдерів програмної послуги, перші відгуки ринку щодо застосування оновлених з метою дерегуляції  актів  Національної ради.

 

Серед спікерів форуму - Олег Черниш, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Юрій Крайняк, керуючий партнер юридичної фірми Jurimex, Наталія Клітна, віце-президент АППК, незалежні експерти, члени Громадської ради при Національній раді - Роман Хіміч та Олександр Глущенко.

 

З програмою форуму можна ознайомитись тут.

 

Початок форуму об 11.30 за адресою: Київ, вул. Володимирська, 57, конференц-зал Будинку Вчителя. 

 

Захід проводиться в рамках BROADBAND UKRAINE 2015. Реєстрація учасників http://eebc.ua/ru/page/813_broadband+2015.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4572
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду