Треба запровадити День граблів

9 Березня 2017
891
9 Березня 2017
10:21

Треба запровадити День граблів

Юрій Луканов
вільний журналіст, для «Детектора медіа»
891
Треба запровадити День граблів

Не розумію, чому так озвіріло кидаються на прихильників і прихильниць святкування 8 березня. Я не відзначаю 8 березня. Не дарую квіти, не сюсюкаюся з жінками. Бо вважаю, що таке, з дозволу сказати, відзначення вихолощує його зміст. Але мені в голову не прийде нападати на тих, хто святкує.

Але ж це якась хвороба національна – перегризтися на голому місці. Неодноразово доводилося спостерігати і самому стикатися. коли начебто розумні люди, цивілізовані, нібито демократично налаштовані  раптом починали гризтися і сваритися в драбадан через те, що їхні думки на якусь проблему розходяться.

При чому сваряться завзято, ображаючи одне одного, вживаючи некоректні вислови. Так, що потім буде дуже важко відіграти назад і стати знову друзями.

Так і хочеться закликати: «Астанавітєсь!» Навіть якщо хтось із вас не правий, то життя все розставить на свої місця. Не треба оголошувати хрестовий похід, щоб довести свою правоту.

Але ж не прислухаються. І знову й знову наступають на ті самі граблі. До речі, а чи є якийсь міжнародний день граблів. Якщо міжнародного нема, то варто нам таке національне запровадити. Воно нам дуже до снаги буде:)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
891
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду