detector.media
02.09.2014 19:03
У новому сезоні «1+1» працює під слоганом «Правда та справедливість» і скорочує розважальний контент
У новому сезоні «1+1» працює під слоганом «Правда та справедливість» і скорочує розважальний контент

У новому сезоні телеканал «1+1» працює під слоганом «Правда та справедливість». В ефірі скорочено кількість розважальних шоу, натомість з'являться нові проекти, які телеканал називає більш відповідними до нинішньої ситуації в країні. Про це журналістам повідомили під час презентації програм осіннього сезону «1+1» сьогодні, 2 вересня.

 

«Цього сезону ми свідомо відмовилися від кількох великих розважальних проектів - зараз вони не на часі. І ми практично ніколи до цього не обирали слоган, а зараз вирішили це зробити і обрали слова «Правда та справедливість. Правда нам потрібна, щоб бути в ній переконаними, вірити в неї. А справедливість -  щоб цю правду відстоювати», - зазначив генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Таким чином, у сітці поки що не буде обіцяного 10-го сезону реаліті-шоу «Міняю жінку», нового шоу про будівництво «Битва за дім» і мейковера «Поверніть мені красу».

 

Натомість телеканал презентує новинки - ток-шоу «Хоробрі серця», присвячене людям, які проявили героїзм під час подій на сході України. Ще одне ток-шоу буде політичним і називатиметься «Право на владу».

 

Проектами про справедливість називають також програми журналістських розслідувань «Територія обману» та «Гроші», а також нове реаліті-шоу «Інспектор Фреймут».

 

Проте в сітці телеканалу залишаться гумористичні програми «Студії Квартал 95» - анімаційний серіал «Мульти Барбара», програма «Чисто News», нові сезони «Розсміши коміка», «Вечірнього кварталу» і «Вечірнього Києва».

 

Також канал готує нові документальні проекти - 4-серійний фільм «Секрети Бандери» про Степана Бандеру та 6-серійний проект про артистів «Кварталу 95», створений з нагоди 10-річчя колективу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY