detector.media
28.12.2021 19:33
ДБР порушило два кримінальні провадження щодо Гогілашвілі
ДБР порушило два кримінальні провадження щодо Гогілашвілі
Відомство перевірить, чи не чи вчинив він службове підроблення під час оформлення на роботу в МВС.

Державне бюро розслідувань повідомило, що порушило два кримінальні провадження щодо колишнього заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі.

У першому випадку відомство розслідує можливе службове підроблення ексзаступником під час оформлення на роботу в Міністерство внутрішніх справ України.

У другому – можливе перевищення службових повноважень під час суперечки з поліцейськими на блокпості на Донеччині. 

Нагадаємо, що 11 грудня 2021 року у мережі з'явилось відео, де Гогілашвілі на одному з блокпостів на в’їзді в Донецьку область свариться та погрожує поліцейським, які вимагали в нього документи на перевірку.

Після резонансного відео на блокпості «Українська правда» опублікувала новий відеозапис вже іншого інциденту з Гогілашвілі.

24 листопада автомобіль Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Це розлютило посадовця і він почав хамити та ображати правоохоронців, запитуючи, чому вони «не впізнали начальство».

Водночас поліцейські спокійно намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу.

13 грудня Кабмін звільнив Гогілашвілі з посади заступника голови МВС за власним бажанням.

За даними головреда «Цензор.нет» Юрія Бутусова, в Україну Гогілашвілі переїхав на початку 2010-х років, до цього він жив у Росії, де працював помічником боксера, а сьогодні депутата Держдуми РФ Миколи Валуєва. 

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY