detector.media
29.04.2020 13:45
«НЛО TV» приєднався до проєкту «Всеукраїнська школа онлайн»
«НЛО TV» приєднався до проєкту «Всеукраїнська школа онлайн»
Телеканал «НЛО TV» приєднався до освітнього проєкту «Всеукраїнська школа онлайн» – з 5 травня на каналі стартують трансляції уроків для учнів третіх класів. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Відеоуроки з математики, української мови, науки та мистецтва показуватимуть по вівторках та четвергах, з 09:00.

«Наш "Індиго TV" долучився до урядового проєкту "Всеукраїнська школа онлайн" з уроками для восьмикласників з самого початку. Тому логічно, що ми вирішили підтримати й ініціативу для молодших класів. На "НЛО TV" уроки для третьокласників впишуться максимально органічно, оскільки в ранковій програмі – мультфільми-улюбленці нашої більш юної аудиторії та їхніх батьків», – сказав директор телеканалів «НЛО TV» та «Індиго TV» Іван Букрєєв.

Як писав ДМ, освітній проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» 28 квітня розпочав транслювати уроки для школярів 1-4 класів. Міністерство освіти і науки 28 квітня опублікувало розклад уроків, за яким учні 1-4 класів займатимуться впродовж наступних п'яти тижнів. Їх транслюватимуть по вівторках та четвергах, з 9:00. Кожен урок триватиме 15 хвилин, після всіх уроків учням показуватимуть мультфільми.

Директор Львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Олександр Козловський з власної ініціативи заборонив учителям закладу використовувати контент каналів Медведчука для підготовки онлайн-уроків. Батькам теж порадив не користуватися.

Народна депутатка від фракції «Голос» Наталія Піпа закликала Офіс президента України, Мінкультури та Міносвіти і науки виключити з проєкту NewsOne, ZIK та «112 Україна», оскільки це «проросійські пропагандистські канали».

Перша заступниця голови Нацради Ольга Герасим’юк наголосила, що трансляція телеуроків на телеканалах «112 Україна», NewsOne і ZIK не дасть їм ніяких преференцій у випадку розгляду регулятором порушень в ефірі цих мовників.

Офіс президента України домовився з усіма телеканалами, які показують уроки в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», щоб під час трансляцій в їх ефірі не було жодних політичних сюжетів.

Директорка громадської організації «Освіторії» Анна Сидорук повідомила, що над проєктом дистанційної освіти «Всеукраїнська школа онлайн» працюють близько семи знімальних груп у різних класах, зйомки телеуроків проходять паралельно.

Над проєктом працює збірна команда медіафахівців – фрілансери, працівники телеканалів СТБ, «1+1», Новий канал, «Інтер», ICTV, «Україна» та продакшн-студій Patriot, «Квартал 95» та «Мамахохотала».

Фото: НЛО TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY