detector.media
19.12.2018 19:34
Телеканал «Наш» запускає політичну програму «Президент»
Телеканал «Наш» запускає політичну програму «Президент»
За задумом авторів програми, потенційний кандидат в президенти України відповідатиме на запитання лідерів думок та експертів. Перший випуск вийде 19 грудня о 21:30.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Це не буде передвиборна агітація. "Президент" - це майданчик, де ведуча Ангеліна Пичик та четверо лідерів думок з різних сфер поставлять дуже гострі та незручні питання, а глядачі у студії візьмуть участь у голосуванні: за чи проти», - анонсує прес-служба каналу.

За словами ведучої Ангеліни Пичик, до ефіру залучатимуть телеглядачів, які будуть телефонувати та ставити запитання гостю програми. Першим гостем програми «Президент» стане народний депутат Віталій Купрій. У ролі експертів запрошено екс-міністра економіки Віктора Суслова, експерат-міжнародника Володимира Волю, політолога Олексія Якубіна та політтехнолога Катерину Одарченко.

Раніше Ангеліна Пичик вела проекти «Пичик Формат» та «Твій ранок» на NewsOne.

Нагадаємо, 7 листопада в ефір вийшов новий інформаційний телеканал «Наш», власником якого став батько народного депутата Євгена Мураєва, очільника партії «Наші», Володимир Мураєв. «Наш» розпочав тестове мовлення на супутнику і в кабельних мережах на базі нішевого жіночого телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага»). Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ «Наша Прага» став Володимир Мураєв, керівником компанії – колишній виконавчий продюсер каналу NewsOne Тигран Мартиросян.

14 листопада Нацрада призначила позапланову перевірку телеканалу «Максі-ТВ» (ТОВ «Наша Прага») за самовільне переформатування цього мовника на телеканал «Наш».

6 грудня Нацрада оголосила попередження ТОВ «Наша Прага» за самовільне переформатування жіночого телеканалу «Максі-ТВ» на інформаційний телеканал «Наш». Також Нацрада відмовила в переоформленні ліцензії компанії, яка б узаконила переформатування каналу. Компанія оскаржуватиме рішення Нацради в суді.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY