detector.media
04.09.2015 14:33
4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv
4 вересня розпочав мовлення власний канал Савіка Шустера 3S.tv

Власний канал Савіка Шустера 3S.tv, про започаткування якого ведучий заявив у прямому ефірі програми «Шустер live» 17 липня, розпочне мовлення 4 вересня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал 3S.tv носить те ж ім'я, що й студія Савіка Шустера, на якій з 2009 року створюється ток-шоу «Шустер live».

 

У новому сезоні програма йтиме у прямому ефірі як на каналі «1+1», так і на 3S.tv. В основі концепції телеканалу 3S.tv, як заявляє прес-служба, покладено європейські принципи тележурналістики: інформувати, просвіщати, розважати.

 

За словами телеведучого, спочатку канал транслюватиме хроніки «Шустер live». «На першому етапі, поки ми формуємо сітку мовлення, я прийняв рішення показати 10 років історії України - як вона відображалася в прямих ефірах нашого ток-шоу. Цей цикл програм ми назвали від "Майдану до Майдану". Як мінімум, це може бути цікавим - порівняти учасників програми вчора і сьогодні», - сказав Савік Шустер.

 

Він також заявляє, що його ток-шоу - «територія свободи від впливів політичних сил і олігархічних груп».

 

Телеканал 3S.tv включений у тестовому режимі провайдерами кабельного та IPTV телебачення в містах: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Запоріжжя, Кіровоград, Миколаїв, Херсон, Вінниця, Івано-Франківськ, Рівне, Чернівці, Ужгород, Луцьк, Тернопіль, Нововолинськ, Кривий Ріг, Павлоград, Маріуполь, Димитров, Коростень, Кам`янець-Подільський, Червоноград, Калуш, Біла Церква, Бровари, Енергодар.

 

Параметри супутникового прийому: АМОS 2 4,0E 10722 H 27500.

 

У липні Савік Шустер анонсував, що телеканал  «Савік Шустер студії» 3s.tv розпочне мовлення 7 вересня.

 

До того, у червні, стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу, який мав запускатися під назвою Pravda Russian World Channel. 18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила новий логотип каналу - 3s.tv. Юридична особа каналу - ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"».

 

Власником 50% ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"», яке в грудні 2014 року отримало свою супутникову ліцензію, крім голови «Савік Шустер студії» Павла Єлізарова (його частка зменшилася до 50%) став телеведучий і обличчя Савік Шустер, громадянин Канади. Як відомо, українське законодавство забороняє заснування телерадіоорганізацій нерезидентами України. Однак таких обмежень щодо власності ТРО законодавство не накладає.

 

За даними сайту «Дуся», одним з інвесторів каналу нібито планувала виступити Юлія Тимошенко.

 

Нагадаємо, Павло Єлізаров у грудні 2014 року оголосив заплановані інвестиції в телеканал у розмірі 14,6 млн грн. Джерела фінансування - результати власної господарської діяльності та внески власників. Запланований рівень рентабельності - 19,1%, строк окупності проекту - 6 років.

 

3s.tv, що одразу створювався під Савіка Шустера, планував мовити цілодобово із супутника Astra 4A. Контент мала виробляти «Савік Шустер студія». В ефірі планувалися ток-шоу «Шустер live», новини, ранкова студія, огляди преси, проект «Прес-клуб», у який мали запрошувати авторів резонансних сюжетів та обговорювати їх у журналістському колі.

 

Перша програма Савіка Шустера вийшла в ефір 9 вересня 2005 року на телеканалі ICTV. Ток-шоу виходило на Першому національному та телеканалі «Ера», на «Інтері», 5-му каналі, телеканалі «24» та «112 Україна». 2 вересня «1+1» оголосив про початок виходу на «1+1» політичного ток-шоу «Шустер live». Перший випуск з'явиться в ефірі 4 вересня о 20:10. Через появу в сітці мовлення «1+1» програми Савіка Шустера ток-шоу «Право на владу» переїхало з «1+1» на «2+2». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY