detector.media
19.01.2015 19:26
Новий зимово-весняний сезон СТБ стартує 26 січня: шоу Карпачова, проекти про екстрасенсів і секс
Новий зимово-весняний сезон СТБ стартує 26 січня: шоу Карпачова, проекти про екстрасенсів і секс

26 січня в ефірі телеканалу СТБ стартує новий зимово-весняний сезон із прем'єрними випусками проектів власного виробництва каналу. Глядачі побачать нові сезони програм «Слідство ведуть екстрасенси», «Детектор брехні», «Один за всіх», «Я соромлюся свого тіла», «Давай поговоримо про секс» і «Кохана, ми вбиваємо наших дітей». Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

З понеділка по четвер о 20:00 з 26 січня на СТБ виходитиме проект «Слідство ведуть екстрасенси». У цьому сезоні найсильніші учасники 14-го сезону «Битви екстрасенсів» беруться за розкриття злочинів, які не змогла розкрити міліція.

 

По понеділках о 22:30 з 26 січня виходитиме сьомий сезон ігрового психологічного шоу «Детектор брехні» з ведучим Дмитром Карпачовим. У новому сезоні поліграф пройдуть, зокрема, бізнесвумен Лариса Копєнкіна та учасниця четвертого сезону шоу «Зважені та щасливі» Альона Воронова, а також «хлопець із нетрадиційною сексуальною орієнтацією, чемпіон з велоспорту, першим партнером якого, за визнанням героя, був дуже відомий артист». Шоу створюється за британським форматом The Moment of Truth.

 

По вівторках о 22:30 з 27 січня ітиме п'ятий сезон реаліті-шоу «Кохана, ми вбиваємо дітей» з Дмитром Карпачовим (британський формат Honey We're Killing the Kids). «У перших випусках програми глядачі побачать 9-річного садиста, юну прихильницю порносайтів, 13-річного злочинця, який звинувачує матір у смерті коханого вітчима, і 8-річну дівчинку, яка через жорстокі покарання збігає на вулицю», - йдеться в прес-релізі. Слоган сезону - «Відчуй себе дитиною».

 

 

По середах о 22:30 з 28 січня виходитиме другий сезон студійного шоу про інтимні стосунки «Давай поговоримо про секс» авторки і ведучої Юлії Бортнік. «У новому сезоні проект піднімає ще більш гострі теми, що хвилюють багато пар. Глядачі почують відверті, а часом, навіть, шокуючі історії. Чи є місце сексу в житті людей після 50-ти? Чи може врятувати відносини анальний секс? Як не стати жертвою альфонса? Як насправді знімаються порнофільми, що для багатьох пар стали майже посібниками з інтимних ігор», - анонсує канал.

 

Також у другому сезоні інтимного проекту з'явиться «ще більше незвичайних експериментів, наукових досліджень (деякі з яких вперше буде проведено в Україні) та журналістських розслідувань». Одними з перших героїв програми стала сімейна пара свінгерів.

 

 

По четвергах о 22:30 з 29 січня в ефірі СТБ - другий сезон реаліті-шоу «Я соромлюсь свого тіла». Ведучі проекту - дерматовенеролог Катерина Безвершенко, акушер-гінеколог Людмила Шупенюк і хірург-травматолог Валерій Ославський. Нагадаємо, що в проекті за британським форматом Embarrassing Bodies беруть участь люди із зовнішніми вадами, яких їм допомагають позбутися лікарі.

 

«Серед героїв програми буде багато медичних загадок: чоловік, який протягом декількох років дістає фрагменти невідомого походження з гниючих ран; хлопець, що не потіє; дівчина з м'якими зубами і, навіть, пацієнт без визначеної статі», - анонсує канал. Також у першому випуску глядачі побачать, як виглядає одна з найскладніших пацієнток першого сезону Тетяна Лапченко, яка бореться з лімфостазом.

 

 

По неділях о 21:00 з 1 лютого в ефір повернеться ток-шоу Дмитра Карпачова «Один за всіх». «За результатами випусків заведені гучні кримінальні справи з метою покарати винних або врятувати тих, хто потребує допомоги. Але найголовніше - історії героїв програми одних змусять замислитися, інших - вчасно зупинитися, аби не допустити подібного у своїй родині; а тим, хто опинився у схожій ситуації, можливо, проект допоможе знайти правильне рішення», - повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, що навесні 2015 року на СТБ має стартувати сьомий сезон талант-шоу «Україна має талант». Замість Оксани Марченко проект вестимуть Костянтин Томільченко і Дмитро Танкович.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY