«Люблю шалено»: піарниця Світлана Павелецька зізналася у коханні міністру Дмитру Кулебі

«Люблю шалено»: піарниця Світлана Павелецька зізналася у коханні міністру Дмитру Кулебі

Підозри у тому, що між ними — роман, з’явились не сьогодні.
«Люблю шалено»: піарниця Світлана Павелецька зізналася у коханні міністру Дмитру Кулебі
«Люблю шалено»: піарниця Світлана Павелецька зізналася у коханні міністру Дмитру Кулебі
21 Квіт 2023
0
4982

19 квітня, коли міністр закордонних справ Дмитро Кулеба святкував своє 42-річчя, серед тих, хто публічно його привітав, виявилась консультантка зі стратегічних комунікацій Світлана Павелецька. Їй давно закидають роман із Кулебою. Про це пише «Tabloid». 

Видання звернуло увагу, що Павелецька написала в Instagram пост, у якому тегнула Кулебу та заявила, що він змінив її життя, і вона шалено його кохає. 

«В тебе сьогодні свято, а насправді — в мене, бо ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене та довела, що таке щастя можливе не тільки в книжках.

Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні на половину так сильно, як я в тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю як ти все витримуєш, але впевнена — ти зможеш все, вже зміг, і головне, ти будеш щасливим, це головне завдання я давно прийняла до виконання. Люблю шалено», — написала Світлана.

Як відомо, ще донедавна Дмитро Кулеба був одружений з депутаткою Київської міськради та громадською діячкою Євгенією Кулебою, від якої має сина і доньку. «Tabloid» припускає, що пара розлучилася, хоча публічно про це не оголошувала.  

Нагадаємо, 15 лютого 2020 року стало відомо, що колишня директорка з маркетингових комунікацій та член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька очолила комунікаційний офіс Кабінету Міністрів України.

12 березня вона повідомила, що більше не працює на посаді голови комунікаційного офісу Кабінету Міністрів України. Працівників патронатної служби Кабміну звільнили після відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука 4 березня.

Невдовзі стало відомо, що Павелецька обійняла посаду СЕО Інституту когнітивного моделювання (того самого, де працював скандальний «психіатр» Спартак Суббота).

У листопаді 2020 року ми писали, що комерційна компанія «Інститут когнітивного моделювання» працюватиме над розвитком, програмною стратегією та створенням портфеля діджитал-продуктів місцевих телеканалів Kyiv.Live та Оdesa.Live, які належали Вадиму Столару, київському забудовнику та народному депутату від тоді ще не забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя».

Нині інформації про те, що Павелецька продовжує працювати в Інституті когнітивного моделювання на сайті компанії немає.

Світлана Павелецька працювала в «1+1 медіа» з 2011 по 2020 рік. Спочатку, з грудня 2011 року, вона очолювала піар-департамент «1+1 медіа». Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» — нового органу управління холдингом. Але 17 січня 2020 року залишила медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу та корпоративних комунікацій.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом із тодішнім гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав», яке працює й дотепер.

Фото: Світлана Павелецька / Facebook

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 147
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 270
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 272
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 976
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 269
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду