ТЕТ запустить шоу знайомств та покаже «Велику різницю по-українськи»

14 Лютого 2013
5504
14 Лютого 2013
16:38

ТЕТ запустить шоу знайомств та покаже «Велику різницю по-українськи»

5504
ТЕТ запустить шоу знайомств та покаже  «Велику різницю по-українськи»

Телеканал ТЕТ запускає нове шоу знайомств. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У новому проекті шукати другу половинку героям  допомагатимуть друзі та родичі.

 

Канал вже розпочав кастинги  для цього проекту. У  них  можуть взяти участь  повнолітні хлопці та дівчата, які прагнуть знайти собі пару. Для цього вони мають заповнити анкету на сайті каналу та вказати відомості про себе та трьох друзів.

 

Канал також має намір транслювати  гумористичне шоу «Велика різниця по-українськи». Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі, ТЕТ покаже повтори тих випусків програми, які були в ефірі «1+1».

 

Нагадаємо, з весни 2012 року «Велика різниця по-українськи» виходить на каналі «Інтер». У 2011 році проект показував «1+1», а до цього -  ICTV. За форматом це шоу гумористичних пародій. Ведучі - Іван Ургант та Олександр Цекало.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5504
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду