«1+1» підтвердив, що «Велика різниця» виходитиме на каналі

11 Березня 2011
13487
11 Березня 2011
12:56

«1+1» підтвердив, що «Велика різниця» виходитиме на каналі

13487
«1+1» підтвердив, що  «Велика різниця» виходитиме на каналі

«1+1» офіційно підтвердив, що показутиме гумористичне шоу «Велика різниця». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, у 2010 році цей проект виходив на телеканалі ICTV. Однак канал відмовився від  шоу через те, що вичерпалась кількість телевізійних проектів, на які можна робити пародії. Зокрема, в інтерв'ю ТК керівник департаменту маркетингу та аудиторій телеканалу Орест Білоскурський зазначив: «Цифри "Великої різниці по-українськи" (в ефір вийшло 8 випусків) були дуже приємні, і ми показали проект кілька разів. Але на нинішньому етапі ми зробили пародії на всі видатні, рейтингові шоу. Пародія доречна лише тоді, коли ти знаєш оригінал».

 

Вестимуть «Велику різницю», як і раніше, Іван Ургант та Олександр Цекало.

 

Обґрунтовуючи причини переходу проекту на «1+1», Олександр Цекало пожартував: «Перейти на «1+1» мене попросила дружина, тому що її сестра Віра працює на цьому каналі. Я не зміг відмовити» (Віра Брєжнєва - ТК).

 

За словами продюсера шоу Руслана Сорокіна, у новому сезоні виходитимуть пародії не лише на  телепроекти, а й на події зіркового життя.

 

Коли проект вийде в ефір - прес-служба поки не уточнює.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13487
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду