«Діалог з країною» Януковича транслюватимуть «1+1», ICTV, «Україна», «Інтер», 5 канал, Перший національний і НРКУ

13 Лютого 2013
12937
13 Лютого 2013
18:15

«Діалог з країною» Януковича транслюватимуть «1+1», ICTV, «Україна», «Інтер», 5 канал, Перший національний і НРКУ

12937
«Діалог з країною» Януковича транслюватимуть «1+1», ICTV, «Україна», «Інтер», 5 канал, Перший національний і НРКУ

22 лютого проект «Діалог з країною», у якому президент Віктор Янукович з нагоди третьої річниці інавгурації спілкуватиметься з громадянами країни, крім Першого національного покажуть «1+1», ICTV, «Україна», «Інтер» і 5 канал. Про це повідомили прес-служби цих каналів.

 

Прямий ефір розпочнеться об 11:00 на Першому національному, «1+1», ICTV і 5 канал. Інші канали поки не повідомили, чи в прямому ефірі та в якому слоті транслюватимуть проект.

 

Радіотрансляцію проекту забезпечить Національна радіокомпанія України.

 

Нагадаємо, відповідно до повідомлень прес-служби Першого національного, «НТКУ виступала ініціатором масштабного телевізійного проекту», однак, за даними джерел, організацією «Діалогу з країною» займається Адміністрація президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12937
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rollax
4090 дн. тому
19.02.2013 Королевська сказала що пенсії та мінімальні заробітні плати зрівня.ть лише наприкінці 2014 року, а де ж тоді її передвиборчі обіцянки про пенсії по 500 та зарплатню по 1000 євро???
rollax
4090 дн. тому
У п'ятницю 22 лютого в прямому ефірі відповіді Президента на питання громадян України з нагоди третьої річниці своєї інавгурації. "Діалог з країною" Бажано почути від Президента що він планує далі робити та як реально а не декларативно він буде протидіяти стійким злочинним угруппуванням в у вигляді нашої бандитської деградованої та неадекватної міліції, яка вже навіть викрадає людей з приватозованого власного житла та руйнує їхні долі з метою укриття їхніх протиправних діянь примусово без їх згоди та рішень суду відправляє до психушки щоб тоду заволодівати їх майном такі випадки по Києву вже відомі Також бездіяльність прокуратури та судів з метою наведення порядку. Більш нагально це було вісвічено на каналі Інтер у неділю 17.02.2013 у сюжетах про іноземців які полюють на українських жінок та про психіатричну службу України яка стала геноцидом у нинішніх умовах для багатьох українців сюжети знаходяться тут: http://podrobnosti.ua/videoarchive/2013/02/17/5142.html у коментарях Глузман трохи приховав та не сказав що зараз враховуючи ніщету просто дуже мало " усмирювальних сорочок" а заміть них постійно використовують пристині, бавовняні шнури, ланцюги тощо. Сюжет дуже правдивий, реальний та об"єктивний тому що в психіатричних лікарнях твориться ще гірше, і потім довести що людина не божевільна - неможливо ніколи, а такі діагнози здоровій людині ставлять лікарі які самі страждають на професійні завхворювання, але цього ніяк не здатні та не хочуть визнавати. Також ефір це підтверджує і сюжет каналу Ураїна - в програмі "Говорить Україна" від 19.02.2013. І нажаль що такі перевертні і зараз знаходяться при виконанні своїх службових обов"язків, в той час коли більшість населення жебракує.
виктор
4096 дн. тому
А где обещанная Януковичем мин. пенсия 1200 грн. для боле 6 млн пенсионеров.???.это бывшие колхозники и простые роботяги...БОЛЕЕ 3 ЛЕТ ЖДЁМ ОБЕЩАННОГО
Кирил
4097 дн. тому
Занимается НИС и Назим! УТ-1 там и рядом не стоял. Телевизионный субботник.,нагнули всех.
Skat
4097 дн. тому
С нетерпением ждём третий бенефис дебила всея Украины....предыдущие два не оставили вариантов диагноза....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду