Наклад спільного проекту «Сегодня» і The New York Times зріс до 15 тис. примірників

12 Лютого 2013
4717
12 Лютого 2013
18:04

Наклад спільного проекту «Сегодня» і The New York Times зріс до 15 тис. примірників

4717
Наклад спільного проекту «Сегодня» і The New York Times зріс до 15 тис. примірників

На початку лютого побачив світ спільний проект газети «Сегодня» і новинного синдикату The New York Times - третій номер журналу «Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка». Про це «Детектор медіа» дізналася на презентації видання.

 

«Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка» - це глянцевий повноколірний журнал, створений великою командою журналістів, експертів і дизайнерів на основі статей зарубіжних і українських громадських і політичних діячів. Це видання випускається вже третій раз, починаючи з 2011 року.

 

Генеральний директор холдингу «Сьогодні Мультимедіа» Ігор Доброван зазначив, що спільна робота із The New York Times - це «можливість дати нашому читачеві ще один якісний медіапродукт, витриманий у стандартах кращих світових практик». «А журналісти нашого видання зможуть проявити весь свій талант і професіоналізм у роботі з фахівцями міжнародного рівня», - додав він.

 

За словами головного редактора газети «Сегодня» Ольги Гук, у новому випуску журналу опубліковані матеріали про підсумки 2012 року, головні світові тенденції 2013 року в політиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті та їх вплив на світ і Україну. Читачі номеру дізнаються про те, що чекає гривню, які знакові події відбудуться в наступному році і чи збулися наші торішні прогнози.

 

Також Ігор Доброван повідомив, що в цьому номері є ексклюзивні інтерв'ю перших осіб України, де Віктор Янукович оцінив результати 2012 року, а Микола Азаров розповів, чи зможе країна побороти кризу.

 

Ольга Гук додала, що окрім серйозних матеріалів, «є місце для розваг і гумору». На сторінках розміщений проект «Світовий рік у карикатурах і фотографіях».

 

Придбати журнал можна на розкладках і в кіосках преси, ще будуть розміщені в бізнес-центрах, ресторанах і готелях. Заплановано, щоб видання можна було придбати під час деяких авіарейсів.

 

«Електронну версію журналу "Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка" можна придбати за посиланням на інтернет-магазин, яке можна знайти на нашому сайті, заплативши за файл», - повідомила Ніна Багаєва, заступник генерального директора «Сьогодні Мультимедіа».

 

На відміну від попереднього номера, який вийшов у 2012 році, тираж «Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка» зріс від 10 тис. до 15 тис. примірників.

 


 

На запитання «Детектор медіа» щодо вигідності проекту, Ніна Багаєва відповіла, що не все треба оцінювати з фінансової сторони. «Достатньо того, що ми маємо можливість співпрацювати і писати, - додає пані Багаєва, - А за три роки співпраці планку фінансову, яку поставили, виконали».

 

Тренінги для журналістів у межах проекту «Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка» не проводяться, уточнили видавці «Детектор медіа», але їм хотілося б улаштувати подібний захід із залученням як іноземних, так і українських професіоналів.

 

Катерина Воєвська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду