detector.media
12.02.2013 18:04
Наклад спільного проекту «Сегодня» і The New York Times зріс до 15 тис. примірників

На початку лютого побачив світ спільний проект газети «Сегодня» і новинного синдикату The New York Times - третій номер журналу «Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка». Про це «Детектор медіа» дізналася на презентації видання.

 

«Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка» - це глянцевий повноколірний журнал, створений великою командою журналістів, експертів і дизайнерів на основі статей зарубіжних і українських громадських і політичних діячів. Це видання випускається вже третій раз, починаючи з 2011 року.

 

Генеральний директор холдингу «Сьогодні Мультимедіа» Ігор Доброван зазначив, що спільна робота із The New York Times - це «можливість дати нашому читачеві ще один якісний медіапродукт, витриманий у стандартах кращих світових практик». «А журналісти нашого видання зможуть проявити весь свій талант і професіоналізм у роботі з фахівцями міжнародного рівня», - додав він.

 

За словами головного редактора газети «Сегодня» Ольги Гук, у новому випуску журналу опубліковані матеріали про підсумки 2012 року, головні світові тенденції 2013 року в політиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті та їх вплив на світ і Україну. Читачі номеру дізнаються про те, що чекає гривню, які знакові події відбудуться в наступному році і чи збулися наші торішні прогнози.

 

Також Ігор Доброван повідомив, що в цьому номері є ексклюзивні інтерв'ю перших осіб України, де Віктор Янукович оцінив результати 2012 року, а Микола Азаров розповів, чи зможе країна побороти кризу.

 

Ольга Гук додала, що окрім серйозних матеріалів, «є місце для розваг і гумору». На сторінках розміщений проект «Світовий рік у карикатурах і фотографіях».

 

Придбати журнал можна на розкладках і в кіосках преси, ще будуть розміщені в бізнес-центрах, ресторанах і готелях. Заплановано, щоб видання можна було придбати під час деяких авіарейсів.

 

«Електронну версію журналу "Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка" можна придбати за посиланням на інтернет-магазин, яке можна знайти на нашому сайті, заплативши за файл», - повідомила Ніна Багаєва, заступник генерального директора «Сьогодні Мультимедіа».

 

На відміну від попереднього номера, який вийшов у 2012 році, тираж «Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка» зріс від 10 тис. до 15 тис. примірників.

 


 

На запитання «Детектор медіа» щодо вигідності проекту, Ніна Багаєва відповіла, що не все треба оцінювати з фінансової сторони. «Достатньо того, що ми маємо можливість співпрацювати і писати, - додає пані Багаєва, - А за три роки співпраці планку фінансову, яку поставили, виконали».

 

Тренінги для журналістів у межах проекту «Україна і світ 2013 року. Глобальна повістка» не проводяться, уточнили видавці «Детектор медіа», але їм хотілося б улаштувати подібний захід із залученням як іноземних, так і українських професіоналів.

 

Катерина Воєвська, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY