ТЕТ покаже прем’єру другого сезону скетчкому «Віталька» у березні

30 Січня 2013
7957
30 Січня 2013
15:12

ТЕТ покаже прем’єру другого сезону скетчкому «Віталька» у березні

7957
ТЕТ покаже прем’єру другого сезону скетчкому «Віталька» у березні

Другий сезон комедійного шоу «Віталька» канал ТЕТ почне транслювати у березні. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

Раніше скетчком виходив на ТЕТ з понеділка по четвер о 21:15.

 

Проект на замовлення ТЕТ виробляє продакшн «Роги та копита». Головну роль у скетчкомі виконує колишній КВКшник, учасник Comedy Club, актор Гарик Бірча.

 

Наразі зйомки 20 нових епізодів серіалу «Віталька» в розпалі. «Глядачі з нетерпінням чекають продовження «Вітальки», а бажання глядачів - для нас закон. Тому ми в безперервному режимі, практично без відпочинку і вихідних, знімаємо нові історії про його пригоди», - розповів автор ідеї та виконавець головної ролі Гарик Бірча.

 

Як відомо, головний герой проекту - схиблений на сексі молодик Віталька. Однак його основна проблема, за сюжетом скетчкому, полягає у тому, що сучасні дівчата люблять брутальних мачо, а не стурбованих «доходяг».

 

Заради того, щоб познайомитися з дівчиною, Віталька готовий на все - заробити гроші, роздобути лисицю і навіть навчитися їздити верхи. Бажаючи потрапити до жіночого гуртожитку, головний герой скетчкому перевтілюється у панночку. Саме тут Віталька відчує, як нелегко бути «теличкою».

 

 

 Гарик Бірча перевтілився у другому сезоні шоу у панночку

 

«Ми всі сили кинули на те, щоб якомога швидше завершити 20 нових серій. Можу з упевненістю сказати, що вони будуть ще смішнішими і цікавішими, ніж у першому сезоні. Нові ситуації, нові зустрічі, нові герої, а також нові, більш складні репризи наші глядачі неодмінно оцінять. Темпи роботи не дозволяють нам розслабитися, але знімальна команда настільки натхненна, на майданчику панує така весела творча атмосфера, що миттєво забуваєш про втому і з легкістю входиш в робочий режим», - сказав Гарик Бірча.

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7957
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
4103 дн. тому
Для дегенератів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду