«Спорт 1» і «Спорт 2» транслюватимуть українську баскетбольну Суперлігу у прямому ефірі

9 Січня 2013
4092
9 Січня 2013
13:51

«Спорт 1» і «Спорт 2» транслюватимуть українську баскетбольну Суперлігу у прямому ефірі

4092
«Спорт 1» і «Спорт 2» транслюватимуть українську баскетбольну Суперлігу у прямому ефірі

Асоціація баскетбольних клубів України «Суперліга» та група компаній «Поверхность» перейшли до нового етапу співпраці, розпочинаючи прямі трансляції матчів чемпіонату Суперліги на телеканалах «Спорт 1» і «Спорт 2». Про це йдеться в повідомленні «Суперліги».

 

Прямі трансляції матчів розпочнуться 11 січня з київського Палацу спорту.

 

Група компаній «Поверхность» транслює телеканали «Спорт 1» і «Спорт 2» на супутниках Hellas Sat 2 (39.0°E) та Astra 1G (31.5°E). Канали транслюються в 14 країнах. Перегляд телеканалів доступний також на мобільних пристроях Apple: iPhone, iPad, iPad mini. Для цього необхідно встановити безкоштовний додаток Poverkhnost TV із App Store.

 

АБКУ «Суперліга» та «Поверхность» співпрацюють з 2010 року. Вже третій сезон поспіль на телеканалах «Спорт 1» і «Спорт 2» виходить щотижнева аналітично-розважальна програма «Журнал Суперліги», а з кінця жовтня 2012 року демонструються найкращі матчі чемпіонату Суперліги в записі. Крім того «Спорт 1» і «Спорт 2» минулого сезону транслювали Матч зірок Суперліги та Фінал чотирьох кубка Суперліги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4092
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4124 дн. тому
Украинский баскетбол в нынешнем убогом виде никогда не станет фишкой! "Спортам" нужно, в первую очередь, вернуть то мощное и классное собственное вещание, которое у них было года 3 назад: свои программы, новости. Сейчас на баскетбол ходит 200-400 зрителей. Это не рейтинговый продукт. Нужны трансляции НБА, Евролиги, вот тогда и наш баскетбол начнут смотреть. Совет "Телекритике" - сделайте интервью с Самойленко, пусть расскажет за счет чего и КОГО собирается всплывать со дна "Поверхность"?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду