Михайло Шац і Тетяна Лазарєва залишили СТС

30 Грудня 2012
7472
30 Грудня 2012
11:56

Михайло Шац і Тетяна Лазарєва залишили СТС

7472
Михайло Шац і Тетяна Лазарєва залишили СТС

Телеведуча Тетяна Лазарєва з 2013 року перестане працювати на каналі СТС, де вона вела програму «Це моя дитина?!». Напередодні, 28 грудня, її чоловік - телеведучий і продюсер Михайло Шац - повідомив про своє звільнення з СТС у зв'язку із закінченням строку трудового договору за обопільною згодою. Про це повідомляє Lenta.ru.

 

Після повідомлення про звільнення чоловіка пані Лазарєва написала у Facebook про те, що «двоє немолодих безробітних телеведучих <...> будуть думати над своєю подальшою життям», уточнивши, що федеральні канали пропонувати не треба. Згодом вона пояснила «Інтерфаксу», що цей запис у дечому є жартівливим.

 

Михайло Шац і Тетяна Лазарєва - вихідці з КВН. Працюють на телебаченні з 1995 року. У 1996-2004 роках були одними з творців і ведучих гумористичної програми «О.С.П. - Студія», що виходила спочатку на ТВ-6, потім на каналі СТС.

 

З 2004 року подружжя вело на СТС програму «Хороші жарти». Цей проект був остаточно закритий восени 2012 року. Подружжя вело й інші проекти СТС, що виходили в різні роки.

 

Михайло Шац є лауреатом телевізійної премії ТЕФІ за 2003 і 2006 роки.

 

У 2010-му Михайло Шац посів посаду продюсера спецпроектів СТС. Тетяна Лазарєва у квітні 2011 року була звільнена і залишилася на СТС на позаштатній основі.

 

Подружжя телеведучих з грудня 2011 року брало участь у протестних мітингах у Москві. У листопаді 2012 року вони увійшли до Координаційної ради опозиції.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - taini-zvezd.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду