Львівська ОДТРК змінює концепцію мовлення, назву і логотип

25 Грудня 2012
7313
25 Грудня 2012
14:45

Львівська ОДТРК змінює концепцію мовлення, назву і логотип

7313
Львівська ОДТРК змінює концепцію мовлення, назву і логотип

З нового 2013 року Львівська обласна державна телерадіокомпанія (ЛОДТРК) планує змінити концепцію мовлення, назву і логотип. Глядачів очікують нові проекти та поліпшення технічної якості зображення. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

ЛОДТРК заявляє про зміну назви та логотипу. Замість назви «12 канал» з'явиться нова - «ТРК Львів». Право на використання нової назви було надане ТРК виконкомом Львівської міської ради. Новий логотип ТРК має вигляд назви сріблястими літерами зі стилізованим зображенням Львівської телевізійної вежі на тлі кольору індиго.

 

 

Нова концепція мовлення опиратиметься на інформаційну й соціальну складову. Сімнадцять годин ефіру Львівська ТРК, за інформаціє прес-служби, збирається наповнювати новими якісними програмами та новинами. В телекомпанії вже відкритий новий ньюзрум для служби новин.

 

Телеканал також заявляє про намір перейти до конвергентного телебачення. У ЛОДТРК  з'явився власний інформаційний портал www.lviv.tv. Також облаштовано новий конференц-зал, що дозволяє проводити відео- та аудіотрансляції прес-конференцій у прямому ефірі в режимі online.

 

 

Не менш важливою для «ТРК Львів» стане й соціальна складова ефірного мовлення. Цього року Львівською ТРК був організований благодійний телемарафон «Подаруй дитині родину». На спорудження будинку сімейного типу вдалось зібрати понад 800 тисяч гривень. Тепер Львівське телебачення планує висвітлювати реалізацію цього проекту. Глядачі зможуть дізнатися про використання цих коштів, побачити, як закладатимуть фундамент будинку, простежити, хто в ньому оселиться.

 

Ще одним пріоритетом роботи у 2013 році буде вдосконалення ранкової програми «Вже ранок», яка знайшла свою нішу на телеринку регіону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду