5 канал буде аналізувати в ефірі, чому Голодомор не визнаний геноцидом

22 Листопада 2012
6523
22 Листопада 2012
16:10

5 канал буде аналізувати в ефірі, чому Голодомор не визнаний геноцидом

6523
До 80-х роковин Голодомору 1932-1933 років 5 канал випустить в ефір тематичну програму «Час. Підсумки дня»
5 канал буде аналізувати в ефірі, чому Голодомор не визнаний геноцидом

23 листопада до річниці трагічних подій 1932-1933 років 5 канал готує тематичний випуск інформаційно-аналітичного проекту «Час. Підсумки дня». 

 

О 19:30 у студії ведучі Святослав Цеголко та Роман Чайка разом з експертами у двох 20-хвилинних блоках шукатимуть  відповіді на питання: Як відображений Голодомор в історії України? Чому упродовж 80-ти років Україна не може визнати Голодомор геноцидом? Коли влада і народ визнають голод 1932-1933-х років нищенням нації?

 

Гостями передачі будуть український науковець-історик, публіцист та громадський діяч Володимир  В'ятрович та правозахисник Євген Захаров.

 

Ефір «Часу. Підсумки дня» буде наповнений новими фактами, архівними даними та тематичними сюжетами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6523
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду