На Закарпатті змінився гендиректор ОДТРК

18 Липня 2012
11250
18 Липня 2012
17:28

На Закарпатті змінився гендиректор ОДТРК

11250
Євген Шишков іде за згодою сторін, компанією керуватиме екс-помічник голови ОДА Віталій Мещеряков
На Закарпатті змінився гендиректор ОДТРК

Генеральний директор Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії «Тиса-1» Євген Шишков подав заяву на звільнення з формулюванням «за згодою сторін». Виконувачем обов'язків призначений перший заступник Віталій Мещеряков, який донедавна був помічником голови Закарпатської облдержадміністрації. Про це було оголошено 18 липня на нараді в Закарпатській ОДТРК, пише «Закарпаття онлайн».

 

Цю інформацію виданню підтвердив сам в. о. гендиректора Закарпатської ОДТРК Віталій Мещеряков. Він повідомив, що зараз йому доведеться займатися передусім господарськими проблемами - станом на середину літа не вирішено питання облаштування приміщень ОДТРК автономним теплом, хоча вже давно існує повідомлення КП «Уж-тепло» про припинення централізованого теплопостачання, а супутникове мовлення з початку року ведеться в борг.

 

У питанні кадрів пан Мещеряков пообіцяв не робити жодних суттєвих змін і звільнити тільки одну особу, яка «змішала роботу з особистим життям».

 

Євген Шишков керував Закарпатською ОДТРК з 2005 року. За інформацією «Закарпаття онлайн», регіональна влада Закарпаття активно просувала на його посаду свою людину. Саме тому нещодавно першим заступником гендиректора Закарпатської ОДТРК було призначено куратора інформаційної сфери закарпатських «регіоналів», помічника голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, координатора прес-центру Закарпатської ОДА Віталія Мещерякова. Останнім часом пан Мещеряков постійно перебував у статусі в. о. гендиректора ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11250
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тисовець
4267 дн. тому
Це було не політичне - а правильне кадрове рішення. Шишков в останній час не справлявся з своїми обовязками взагалі (інтриги всередині компанії, багато боргів, сам позичав багато грошей, в тому числі від працівників компанії). Причина тут тільки одна - негаразди в особистому житті. Він має багато ідей, але втілити їх сам не міг. Багато років біля нього була реалізатор і втілювач - Гузовська Вікторія, яка допомагала йому справлятися з своїми емоціями і це дало великий поштовх у його карєрі. Після того, як він спутався з Пастуховою Валентиною - це і стало початком кінця. Пастухова - людина, яка вміє добре використовувати людей, знищуючи їх сімї, карєру та випотрошуючи повністю їхні кишені без всякого співчуття. Вона завела Шишкова в повний тупік(без роботи,грошей, машини, квартири, особистого життя). Я знаю її добре, але краще б я її не знала. Це фатальна жінка, яку треба оминати не десятою, а тридцятою дорогою. Вона спробувала посварити між собою губернатора та голову обласної ради повязуючи це з політикою. Всі бачили, що Пастухова згубно впливає на Шишкова крім нього самого, і рішення про звільнення було прийнято тільки після того, як він відмовився її звільнити. Подейкують що вона іде на М-студіо. Щож губернатору ще один плюс (розвалить своїми інтригами М-студіо, зведе на нівець Шубця). Шишков багато хорошого зробив для "Тиси"(супутник, студія "Експеримент", Тиса ФМ, інтернет-мовлення, телемости, міжнародні звязки та інше). Завоював для себе великий імідж, але розтоптав його і знищив практично за рік повністю. І це все він зробив сам, а не губернатор чи хтось інший. Згадайте як він захищав його від Плаксюка в 2010 році і все стане зрозумілим. Шишков на даний час уже не здатний працювати ефективно.Він став професійним імпотентом, який загубить любу ділянку роботи, де буде працювати. Шановні керівники компаній(чоловіки). Подивіться на Шишкова і ніколи не повторюйте його помилок.
шишка
4298 дн. тому
Ну вот,и на ГТРК началось.Сначала в региональных сетях,а потом и жо Киева дойдет.Всяких поразводилась нацменов на ТВ-хоть кричи.Вездеь одни шишковы,рены назаровы и мустафы найомы.Просто какой то зоопарк а не украинское телебачення
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду