detector.media
18.07.2012 17:28
На Закарпатті змінився гендиректор ОДТРК
Євген Шишков іде за згодою сторін, компанією керуватиме екс-помічник голови ОДА Віталій Мещеряков

Генеральний директор Закарпатської обласної державної телерадіокомпанії «Тиса-1» Євген Шишков подав заяву на звільнення з формулюванням «за згодою сторін». Виконувачем обов'язків призначений перший заступник Віталій Мещеряков, який донедавна був помічником голови Закарпатської облдержадміністрації. Про це було оголошено 18 липня на нараді в Закарпатській ОДТРК, пише «Закарпаття онлайн».

 

Цю інформацію виданню підтвердив сам в. о. гендиректора Закарпатської ОДТРК Віталій Мещеряков. Він повідомив, що зараз йому доведеться займатися передусім господарськими проблемами - станом на середину літа не вирішено питання облаштування приміщень ОДТРК автономним теплом, хоча вже давно існує повідомлення КП «Уж-тепло» про припинення централізованого теплопостачання, а супутникове мовлення з початку року ведеться в борг.

 

У питанні кадрів пан Мещеряков пообіцяв не робити жодних суттєвих змін і звільнити тільки одну особу, яка «змішала роботу з особистим життям».

 

Євген Шишков керував Закарпатською ОДТРК з 2005 року. За інформацією «Закарпаття онлайн», регіональна влада Закарпаття активно просувала на його посаду свою людину. Саме тому нещодавно першим заступником гендиректора Закарпатської ОДТРК було призначено куратора інформаційної сфери закарпатських «регіоналів», помічника голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, координатора прес-центру Закарпатської ОДА Віталія Мещерякова. Останнім часом пан Мещеряков постійно перебував у статусі в. о. гендиректора ОДТРК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY