Венедиктову продовжили контракт з «Эхом Москвы» до 2014-го

16 Квітня 2012
8687
16 Квітня 2012
15:10

Венедиктову продовжили контракт з «Эхом Москвы» до 2014-го

8687
Венедиктову продовжили контракт з «Эхом Москвы» до 2014-го

Головному редактору радіо «Эхо Москвы» Олексію Венедиктову продовжили контракт до березня 2014-го року. Про це він повідомив у Twitter.

 

При цьому генеральному директору НТВ Володимиру Кулістікову контракт продовжено до 1 січня 2016-го року. 

 

Сам пан Кулістіков у коментарі агентству «Новости» сказав: «Я не в курсі». І додав: «Він у меня ще не закінчився».

 

Нагадаємо, Володимир Кулістіков очолив НТВ у липні 2004-го. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у кінці березня цього року збори акціонерів ЗАТ «Эхо Москвы» припинили повноваження попередньої ради директорів радіостанції. Її залишили Олексій Венедиктов, його заступник Володимир Варфоломєєв, а також незалежні директори Євген Ясін та Олександр Маковський. До нового складу ради директорів увійшли генеральний директор «Эха Москвы» Юрій Федутинов, а в якості незалежних директорів - керівник «Связьинвеста» Володимир Семенов і підприємець Євген Трубін (колишній гендиректор «Лениздата»). Таким чином, у раді директорів радіостанції її журналістів більше немає.

 

«Эхо Москвы» та НТВ входять до холдингу «Газпром-Медіа» поряд з телеканалами «НТВ Плюс», ТНТ, а також радіостанціями Relax FM, Next FM і Сіті-FM. 

 

«Детектор медіа» 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8687
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду