ICTV запустить реаліті, де учасників три дні триматимуть у малому колі

27 Березня 2012
5941
27 Березня 2012
15:19

ICTV запустить реаліті, де учасників три дні триматимуть у малому колі

5941
ICTV запустить реаліті, де учасників три дні триматимуть у малому колі

ICTV запускає нове реаліті «Коло» й оголосив кастинг на участь у проекті. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У прес-службі «Детектор медіа» повідомили, що шоу створюється за турецьким форматом The Circle компанії Global Agency.

 

За умовами реаліті, п'ятеро учасників проекту змагаються, хто протримається три дні в колі діаметром 3,5 метра. Упродовж цього часу на них чекає обмежений сон та складні випробовування. Кожні шість годин їх випускають на шість хвилин до туалету. Перед змаганням учасники отримують валізи, у яких лежить 100 тис. грн. Під час шоу вони можуть витрачати гроші на їжу, воду, ванну тощо. Але якщо учасник вибуває з гри, він втрачає всі гроші. Учасники вибудовують стратегію, щоб супротивники залишили гру. Коли три дні минають, учасники переходять на другий рівень, де вже немає перерв на туалет і немає можливості дістати їжу й напої. Той, хто протримається найдовше, перемагає і забирає гроші, які залишилися в його валізі.

 

«Найкращий стратег залишиться один у колі! Але чи зможе він втримати 100 тисяч гривень до самого фіналу? Адже у "Колі" найдорожчі ціни на їжу та напої, а витрачена учасником сума буде вирахувана з фінального призу», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Кастинги на участь у реаліті пройдуть у павільйонах Film.ua.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

 

Картинка - www.theglobalagency.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5941
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду