«Особиста справа» розділиться на окремі проекти Душки й Новосельцева

26 Січня 2012
13065
26 Січня 2012
15:34

«Особиста справа» розділиться на окремі проекти Душки й Новосельцева

13065
Старт планується в березні
«Особиста справа» розділиться на окремі проекти Душки й Новосельцева

Програма журналістських розслідувань «Особиста справа» повернеться в ефір каналу «1+1» в оновленому форматі найближчим часом. Про це повідомляє прес-служба каналу з посиланням на керівника департаменту журналістських розслідувань «1+1» Максима Шиленка.

 

Максим Шиленко розповів «Детектор медіа», що «Особиста справа» має розділитися на два окремі щотижневі проекти журналістських розслідувань, які готуватимуться окремими командами Жана Новосельцева й Олексія Душки.

 

«За тими планами, за якими ми працюємо, програма Душки має стартувати на початку березня, Новосельцева - в середині березня», - повідомив пан Шиленко. Остаточні назви проектів ще не затверджені, не виключено, що один із них і надалі називатиметься «Особистою справою».

 

Нові програми будуть присвячені тій тематиці, над якою зазвичай працювали команди Душки й Новосельцева. «Споживчо-соціальна тематика була більш притаманною Олексію Душці, соціально-кримінальна - Жану Новосельцеву. Тож над цією тематикою вони і працюватимуть надалі», - сказав пан Шиленко.

 

«Ми знайшли, в чому була проблема "Особистої справи", зокрема, з точки зору рейтингових показників: глядач не зовсім розумів, чого йому слід чекати. Наприклад, якщо програма "Гроші" (ще один проект департаменту журналістських розслідувань «1+1». - ТК) завжди була однакової тематики, то "Особиста справа" була різною, бо її готували два різні автори», - пояснив пан Шиленко мотиви розділення «Особистої справи».

 

Враховуючи, що тепер командам Душки й Новсельцева потрібно буде готувати свої проекти щотижня, департамент журналістських розслідувань «1+1» проводить добір кореспондентів.

 

Нагадаємо, «Особиста справа» виходила на «1+1» з жовтня 2010 року. Останній випуск вийшов у середині грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду