Тетяна Яїцька очолила редакцію «Теленедели»

19 Грудня 2011
13483
19 Грудня 2011
13:36

Тетяна Яїцька очолила редакцію «Теленедели»

13483
Тетяна Яїцька очолила редакцію «Теленедели»

19 грудня 2011 Тетяна Яїцька стала новим головним редактором українського журналу «Теленеделя» та щомісячника «Истории звезд». Про це повідомляється у прес-релізі «Українського медіахолдингу», видавця видань. Раніше пані Яїцька працювала у журналі Story.

 

Альона Турлова-Осипенко, яка займала посаду головного редактора «Теленедели» протягом останніх десяти років, залишає проект.

 

Наприкінці поточного року була розроблена нова концепція журналу, зазначає УМХ. Основні нововведення стосуються зміщення акцентів у бік «celebrity-контенту», що передбачає зміну стилю, верстки та подачі інформації.

 

Директор групи TV-guide і celebrities УМХ Антоніна Осадча прокоментувала прихід нового головного редактора так: «Ми впевнені - досвід роботи Тетяни в журналі Story, виявиться корисним для нас. Читачі найближчим часом зуміють гідно оцінити поновлення свого улюбленого журналу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13483
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду