Продакшн «України» адаптуватиме формати

2 Грудня 2011
10021
2 Грудня 2011
17:09

Продакшн «України» адаптуватиме формати

10021
Продакшн «України» адаптуватиме формати

Продакшн ТРК «Україна» «Телепро» першочергово займатиметься адаптацією зарубіжних форматів телешоу. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор ТОВ «Медіа Група Україна» Федір Огарков.

 

Згодом «Телепро» працюватиме й над іншим контентом.

 

Хто очолить продакшн групи, пан Огарков поки що не розголошує.

 

Нагадаємо, за неофіційною інформацією керівником стане британський продюсер Ден Бербрідж.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10021
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зритель
4529 дн. тому
Да, о чем Вы все шепчете ???? "украина" - донецких......... бред...... донецких там по пальцам пересчитать ....вот кому-кому двери там открыты, так это щирим киянам
порадник
4529 дн. тому
Ни один варяг не сможет адаптировать проекты под нас (хохлов), которые станут рейтинговыми. На Украине сейчас нет творческих менеджеров. Посмотрите рейтинги ваших последних шоу. Господа и Госпожи, привлекайте в свою команду не только донецких, и будет вам Удача.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду