Олександр Попов зустрівся з блогерами та користувачами Facebook

25 Листопада 2011
10426
25 Листопада 2011
13:31

Олександр Попов зустрівся з блогерами та користувачами Facebook

10426
Глава КМДА упевнений, що соцмережі можуть стати ключовим інструментом взаємодії киян з владою
Олександр Попов зустрівся з блогерами та користувачами Facebook

Глава столичної адміністрації Олександр Попов зустрівся з блогерами та користувачами Facebook, які надали свої пропозиції до проекту «Стратегії розвитку Києва до 2025 року».

 

Як йдеться у повідомленні КМДА, під час зустрічі, яка пройшла 24 листопада в приміщенні муніципального магазину «Сяйво книги», глава КМДА висловив блогерам подяку за свіжі ідеї та розповсюдження інформації про громадське обговорення проекту Стратегії серед своїх інтернет-абонентів.

«За півроку обговорення на сторінку "Стратегії розвитку Києва" на Facebook надійшло понад 4000 пропозицій. Після ретельного аналізу на відповідність законодавству багато з них були включені в проект», - зазначив Олександр Попов.

На його думку, чим більше людей візьме участь в обговоренні Стратегії, тим кращою і ефективнішою вона буде. «Її сенс у тому, що вона розробляється і затверджується безпосередньо киянами», - додав голова КМДА.

 

Олександр Попов упевнений, що соціальні мережі можуть стати одним з ключових інструментів взаємодії Київської міськадміністрації з киянами. Як повідомляє Kievpress, глава міста запропонував користувачам Facebook взяти участь у створенні системи комунікації між київською владою та користувачами соціальних мереж.

«Я хочу, щоб кожен киянин міг залишити приватне повідомлення будь-якому чиновнику КМДА або депутату Київради і отримати від нього відповідь», - заявив Попов.

Блогерів і користувачів соцмереж найбільше цікавили питання будівництва соціального житла, транспорту та туризму.

 

Як писала «Детектор медіа», у жовтні з блогерами зустрічався глава українського уряду Микола Азаров.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10426
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду