detector.media
25.11.2011 13:31
Олександр Попов зустрівся з блогерами та користувачами Facebook
Глава КМДА упевнений, що соцмережі можуть стати ключовим інструментом взаємодії киян з владою

Глава столичної адміністрації Олександр Попов зустрівся з блогерами та користувачами Facebook, які надали свої пропозиції до проекту «Стратегії розвитку Києва до 2025 року».

 

Як йдеться у повідомленні КМДА, під час зустрічі, яка пройшла 24 листопада в приміщенні муніципального магазину «Сяйво книги», глава КМДА висловив блогерам подяку за свіжі ідеї та розповсюдження інформації про громадське обговорення проекту Стратегії серед своїх інтернет-абонентів.

«За півроку обговорення на сторінку "Стратегії розвитку Києва" на Facebook надійшло понад 4000 пропозицій. Після ретельного аналізу на відповідність законодавству багато з них були включені в проект», - зазначив Олександр Попов.

На його думку, чим більше людей візьме участь в обговоренні Стратегії, тим кращою і ефективнішою вона буде. «Її сенс у тому, що вона розробляється і затверджується безпосередньо киянами», - додав голова КМДА.

 

Олександр Попов упевнений, що соціальні мережі можуть стати одним з ключових інструментів взаємодії Київської міськадміністрації з киянами. Як повідомляє Kievpress, глава міста запропонував користувачам Facebook взяти участь у створенні системи комунікації між київською владою та користувачами соціальних мереж.

«Я хочу, щоб кожен киянин міг залишити приватне повідомлення будь-якому чиновнику КМДА або депутату Київради і отримати від нього відповідь», - заявив Попов.

Блогерів і користувачів соцмереж найбільше цікавили питання будівництва соціального житла, транспорту та туризму.

 

Як писала «Детектор медіа», у жовтні з блогерами зустрічався глава українського уряду Микола Азаров.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY