«Укрінформ» запускає блоги для міністрів

14 Листопада 2011
12970
14 Листопада 2011
20:18

«Укрінформ» запускає блоги для міністрів

12970
«Укрінформ» запускає блоги для міністрів

Національне інформаційне агентство «Укрінформ» та Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів України запускають проект «Укрінформ Блоги», у якому свої блоги вестимуть міністри. Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

 

Ресурс можна знайти за адресою blogs.ukrinform.com. Сайт повідомляє, що наразі він працює в бета-версії, і матеріали в тих чи інших розділах можуть бути тестовими.

 

«Завдяки інтернет-ресурсу кожен міністр чи керівник центрального органу виконавчої влади має змогу висловлювати свої думки з питань соціально-економічного характеру та завдяки зворотному зв‘язку дізнаватися про точку зору громадян про діяльність влади, вести живий діалог, отримувати конкретні пропозиції щодо поліпшення тих чи інших напрямків роботи», - йдеться в урядовому повідомленні.

 

Завдання проекту - «сприяти діалогу між громадянами й владними структурами, надати додаткову можливість оперативного обміну думками із проблемних питань з метою їх вирішення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12970
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Larina
4545 дн. тому
Це убоженство, а не блоги. Прес-релізи від прес-служб.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду