«1+1» створить власну школу журналістики

4 Листопада 2011
13569
4 Листопада 2011
12:34

«1+1» створить власну школу журналістики

13569
«1+1» створить власну школу журналістики

Телеканал «1+1» планує запустити свою школу тележурналістики та інших телевізійних спеціалізацій. Про  це повідомив генеральний директор каналу Олександр Ткаченко, відповідаючи на питання, чому і досі, на відміну від «Інтера» чи СТБ,  у «1+1» немає свого навчального проекту.

 

«Наступного року будемо робити. Вона (школа - ТК) вже в планах», - сказав Ткаченко.

 

За його словами, наразі прийнято рішення про заснування освітнього проекту, а деталі, бюджет і все інше ще обговорюються.

 

Нагадаємо, на початку жовтня «1+1» запросив спеціалістів ВВС Academy Джейн Кленсі та Лінду Грін провести тренінг із креативного мислення і організації креативних сесій.

 

На телеканалі «Інтер» вже кілька років працює «Інтершкола»,  де бажаючі здобути навички і знання у режисурі, монтажі, написанні сценаріїв тощо навчаються за гроші. Схожий проект три роки тому запустив СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13569
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tim
4553 дн. тому
А вот интересно: с каждым годом всяких факультетов и школ, где готовят журналистов, становится все больше. А уровень журналистики падает и уже опустился ниже плинтуса.
загороднюк
4556 дн. тому
А чому не згадали ТЕЛЕАДЕМІЮ ПЕРШОГО ? Спеціально ігноруєті факти? Що за упередженість?
EURONEWS
4556 дн. тому
УРА - ТРЕБА В ЦІЙ ШКОЛІ НАВЧИТИ ЖУРНАЛІСТІВ 1+1. А ТО МАЙЖЕ ВСІ СЮЖЕТИ В ЇХ НОВИНАХ НАЗИВАЮТЬСЯ - СМБ (СРАЛА, МАЗАЛА, БІЛИЛА)
pym
4556 дн. тому
какая у вас так демократия! комментарии уже удаляють ... айайай телекритика! первый текст был все же не таким удачи вам
pym
4556 дн. тому
мастер класс был никаким, вопросы были глупые, и вообще откуда это телекритика решила что вопрос о школе - это их вопрос. я знакома с тем пацаном, который задавал этот вопрос и насколько я помню он на Телекритике не работает. или я чего то не поняла?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду