Спеціалісти BBC провели тренінги для менеджменту «1+1»

11 Жовтня 2011
10583
11 Жовтня 2011
14:32

Спеціалісти BBC провели тренінги для менеджменту «1+1»

10583
Спеціалісти BBC провели тренінги для менеджменту «1+1»

Менеджмент групи компаній «1+1» пройшов тренінг ВВС з креативного мислення і організації креативних сесій. Тренінг провели спеціалісти BBC Academy Джейн Кленсі та Лінда Грін.

 

Джейн Кленсі працює на ВВС з 2002 року директором з маркетингу BBC World, міжнародного новинного каналу. До BBC Academy приєдналася 2008 року, розробляє спільно з продюсерами нові ідеї. Лінда Грін - директор з розвитку BBC Academy. Почала працювати на BBC як менеджер з досліджень. Брала участь у розробці проектів Watchdog, Blue Planet і Beat the Boss. Наразі разом з творчими групами розробляє ідеї для каналів, проводить тренінги з креативного мислення, а також бере участь у міжнародних конференціях, таких як CREA, у своїй рідній Італії.

 

«Ми провели два тренінги. Перший - з креативного мислення - для продюсерів, другий - про техніку проведення креативних сесій - для основних менеджерів групи. Доже задоволені результатами, зворотній зв'язок лише позитивний. Ми отримали багато прикладних і ефективних технік, якими тепер будемо користуватися постійно», - зауважує директор з персоналу групи Ганна Бараннік. За її словами, група має намір у подальшому співпрацювати з ВBC Academy за іншими темами.

 

Керівник відділу продажів «1+1» Дмитро Лисицький  відзначає, що під час тренінгу йому було цікаво порівняти підхід до брейнстормінгів спеціалістів BBC з тим, який практикують креативні агентства, із якими він стикався раніше.

 

Шеф-редактор «Сніданку з "1+1"» Юлія Жмакіна каже, що їй було цікаво подивитися на рутину власної роботи по-іншому: «Тренінг ВВС у цьому смислі виправдав усі сподівання.  Чудові прикладні техніки. Я навіть збираюся найближчим часом "потренуватися" з журналістами "Cніданку" за цими техніками». Продюсер «Голосу країни» Ірина Іонова також має намір переказати зміст тренінгу колегам, щоб вони використовували це у своїй роботі.

 

Вікторії Шульженко закордонні спеціалісти допомогли структурувати інформацію: «Часто, якщо в тебе багато неструктурованих ідей, ти втрачаєш багато конструктиву. Це стосується не лише виробництва контенту, але й програмних рішень, інших сфер, утому числі фінансової і управління персоналом. Методиками, про які ми говорили, користується увесь прогресивний світ, тому я дуже вдячна колегам з ВВС за структуризацію важливої інформації».

 

Нагадаємо, як повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний директор групи Олександр Ткаченко, «1+1» запускає навчальну практику для співробітників: 7 і 8 жовтня спеціалістів ВВС Academy Лінду Грін і Джейн Кленсі запросили провести майстер-класи з виробництва і маркетингу «Креативне мислення» і «Проведення креативних сесій».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10583
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ZeHer
4571 дн. тому
"Нормальная программа"Гроші" на 1+1? Только что вы на вот это скажете? http://censor.net.ua/forum/591325/yak_blagorodniyi_jurnalst_programi_grosh_deyineka_vdroblya_banditsk_babki#comment_33386271 или вот это. Прсто так и скажите, что рейтингов вам надо! http://reyestr.court.gov.ua/Review/17462483
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду