ICTV запустить іще одне шоу з Кузьмою (ОНОВЛЕНО)

11 Жовтня 2011
20538
11 Жовтня 2011
16:53

ICTV запустить іще одне шоу з Кузьмою (ОНОВЛЕНО)

20538
ICTV запустить іще одне шоу з Кузьмою (ОНОВЛЕНО)

23 жовтня, у неділю, на каналі ICTV стартує розважальне шоу «Бережись автомобіля». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Програма «Бережись автомобіля» зроблена в жанрі «гра в real-TV». За інформацією «Детектор медіа», її авторами стали Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко) та Iгор Талан.

 

Проект виходитиме о 12:30.

 

Як уточнили ТК в прес-службі каналу, герої, які братимуть участь у проекті, матимуть нагоду виграти автомобіль. Для того, аби стати власником авто, - дотриматись правил шоу та проїхати 55 км за 222 хвилин.

 

За задумом, учаснику разом з ведучим Кузьмою необхідно з обмеженим об'ємом бензину, зупиняючись тричі на дозаправку, дістатися з пункту А в пункт Б, пройшовши при цьому усі завдання та випробування.

 

Якщо герой не встигає хоч на одному етапі їзди - авто залишається з пустим баком і без однієї деталі. За непройдене випробування бригада «ЗПДЛ» на свій розсуд нещадно відламує будь-яку частину машини. Дістатися місця другого завдання стане цілковитою проблемою, адже купувати бензин не можна, а лише вдало пройдений етап гарантує паливо до наступного пункту маршруту: «Штовхати машину, просити допомоги у випадкових  автомобілістів чи просто зійти з дистанції? Вирішує учасник шоу, але таймер безжалісно продовжуватиме рахувати час гри», - йдеться у повідомленні.

 

Далі на героя чекатимуть ще два завдання від ведучого, нові втрачені деталі авто, брак бензину, штрафи за водіння та інші неочікувані пригоди.

 

Завдяки Кузьмі та бригаді «ЗПДЛ» останні метри свого маршруту  герой програми проходитиме «як пекельну лінію божевільних перешкод». Якщо учасник успішно подолає бездоріжжя та небезпеки останньої дистанції, то на фініші його зустрінуть з усіма почестями справжнього чемпіона, обливатимуть шампанським та зроблять усе, аби герой не забув цей день ніколи. Проте якщо учасник не зможе пройти лінію перешкод, то за умовами шоу, бригада «ЗПДЛ» та ведучий залишатимуть героя кинутим напризволяще посеред бездоріжжя.

 

Нагадаємо, що Кузьма веде на ICTV «Битву націй» та є одним із «зіркових» експертів шоу «Самозванці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20538
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йцукен
4581 дн. тому
ну наконец-то! свежее лиТСо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду