«ВайТ Медиа» зніматиме для українських каналів два серіали та проект Odd One In

16 Вересня 2011
12329
16 Вересня 2011
12:47

«ВайТ Медиа» зніматиме для українських каналів два серіали та проект Odd One In

12329
«ВайТ Медиа» зніматиме для українських каналів два серіали та проект Odd One In

Російська продакшн-компанія «ВайТ Медиа» вироблятиме для українських телеканалів два серіали за міжнародними форматами: Diggers («Дігери») компанії Dori Media та The Tribe («Плем'я») Endemol. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний продюсер компанії «ВайТ Медиа» Тимур Вайнштейн.

 

За його словами, ці серіали першочергово пропонуватимуться українським телеканалам, з якими на сьогодні ведуться переговори, а вже потім продаватимуться на інші ринки.

 

Нагадаємо, на сьогодні компанія «ВайТ Медиа» знімає серіал «Спліт» за форматом Dori Media Group для телеканалу ТЕТ.

 

Окрім серіалів, у цьому році продакшн вироблятиме для одного з українських телеканалів проект за форматом Odd One In компанії Endemol. Це ігрове шоу, в якому дві команди зірок змагаються в розслідуванні нетипових ситуацій.

 

«Цей проект наприкінці цього року ми вироблятимемо тільки для України. Телеканал вже відомий, але, на жаль, не можу його назвати через високу конкуренцію між українськими телеканалами», - сказав Тимур Вайнштейн.

 

Інтерв'ю Тимура Вайнштейна читайте невдовзі на ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12329
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду