«Аферистів» на Новому каналі вестиме Настя Касілова

12 Серпня 2011
14029
12 Серпня 2011
10:02

«Аферистів» на Новому каналі вестиме Настя Касілова

14029
«Аферистів» на Новому каналі вестиме Настя Касілова

Новий проект Нового каналу про афери, який вийде восени, вестиме Настя Касілова. Про це повідомили 11 серпня на презентації нового сезону каналу.

 

Як писала ТК, у проекті «Аферисти» журналісти розповідатимуть про найрізноманітніші види шахрайства, про те, як розпізнати аферистів, пов'язаних з ресторанами, таксі, магазинами, парками, громадським транспортом, курортами та школами.

 

Шеф-редактор проекту - Христина Лебедь.

 

Також героями кожного випуску стануть актори Денис Розгон і Дмитро Суммар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14029
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ksctyrb
4649 дн. тому
вийде не восени, сука, а 22 серпня!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду