У Шустера говоритимуть про пенсійну реформу, у Кисельова - про підсумки року у великій політиці

8 Липня 2011
11598
8 Липня 2011
10:41

У Шустера говоритимуть про пенсійну реформу, у Кисельова - про підсумки року у великій політиці

11598
У Шустера говоритимуть про пенсійну реформу, у Кисельова - про підсумки року у великій політиці

8 липня в ефірі політичного ток-шоу «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть дві теми: «Біла зарплата сьогодні - достойна пенсія завтра?» і «Cкільки повноважень потрібно президенту?». Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Гостями шоу стануть Петро Порошенко, глава Ради Нацбанку України, міністр закордонних справ України (2009-2010); Юрій Мірошниченко, народний депутат (Партія регіонів), представник президента України в Верховній Раді; Анатолій Гриценко, народний депутат (НУ-НС), міністр оборони України (2005-2007), лідер партії «Громадянська позиція»; Олег Зарубінський, народний депутат (Народна партія); В\'ячеслав Кириленко (народний депутат (НУ-НС), лідер партії «За Україну!»; Арсеній Яценюк, народний депутат (НУ-НС), лідер партії «Фронт змін»; Алла Александровська, народний депутат (КПУ); Олександр Турчинов, перший віце-прем\'єр-міністр України (2007-2010).

 

Водночас у студії ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» говоритимуть про підсумки року у великій політиці та про депутатів.

 

Підсумки року великої політики. Найгучніші судові процеси і найважливіші закони, охолодження відносин з Росією і труднощі в проведенні реформ. Чим запам\'ятається минулий політичний сезон? І чого очікувати від сезону майбутнього? Про це Євген Кисельов поспілкується зі спікером Володимиром Литвином. А також про те, чому Володимир Литвин вважає процес Тимошенко знущанням над судовою системою і звідки в ньоого впевненість, що люди не вийдуть на акції проти влади?

 

«Обрані для кнопок», - так оголошена друга тема програми. У цій частині обговорять, навіщо політики йдуть у депутати, якщо реальні політичні рішення приймаються в інших кабінетах. Говоруни і мовчуни - хто приносить країні більше користі? Депутат - самостійний центр прийняття рішень чи машина для голосування? Чим займаються в сесійній залі у вільний від голосування час? Чому деякі депутати дозволяють собі взагалі не ходити на роботу? І за що вони отримують зарплату?

  

Нагадаємо, що «Шустер live» розпочинається 19:00, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 22:30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду