detector.media
08.07.2011 10:41
У Шустера говоритимуть про пенсійну реформу, у Кисельова - про підсумки року у великій політиці

8 липня в ефірі політичного ток-шоу «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть дві теми: «Біла зарплата сьогодні - достойна пенсія завтра?» і «Cкільки повноважень потрібно президенту?». Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер студії».

 

Гостями шоу стануть Петро Порошенко, глава Ради Нацбанку України, міністр закордонних справ України (2009-2010); Юрій Мірошниченко, народний депутат (Партія регіонів), представник президента України в Верховній Раді; Анатолій Гриценко, народний депутат (НУ-НС), міністр оборони України (2005-2007), лідер партії «Громадянська позиція»; Олег Зарубінський, народний депутат (Народна партія); В\'ячеслав Кириленко (народний депутат (НУ-НС), лідер партії «За Україну!»; Арсеній Яценюк, народний депутат (НУ-НС), лідер партії «Фронт змін»; Алла Александровська, народний депутат (КПУ); Олександр Турчинов, перший віце-прем\'єр-міністр України (2007-2010).

 

Водночас у студії ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер» говоритимуть про підсумки року у великій політиці та про депутатів.

 

Підсумки року великої політики. Найгучніші судові процеси і найважливіші закони, охолодження відносин з Росією і труднощі в проведенні реформ. Чим запам\'ятається минулий політичний сезон? І чого очікувати від сезону майбутнього? Про це Євген Кисельов поспілкується зі спікером Володимиром Литвином. А також про те, чому Володимир Литвин вважає процес Тимошенко знущанням над судовою системою і звідки в ньоого впевненість, що люди не вийдуть на акції проти влади?

 

«Обрані для кнопок», - так оголошена друга тема програми. У цій частині обговорять, навіщо політики йдуть у депутати, якщо реальні політичні рішення приймаються в інших кабінетах. Говоруни і мовчуни - хто приносить країні більше користі? Депутат - самостійний центр прийняття рішень чи машина для голосування? Чим займаються в сесійній залі у вільний від голосування час? Чому деякі депутати дозволяють собі взагалі не ходити на роботу? І за що вони отримують зарплату?

  

Нагадаємо, що «Шустер live» розпочинається 19:00, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 22:30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY