Стогній готує продовження документального проекту про Гітлера

17 Червня 2011
13611
17 Червня 2011
13:40

Стогній готує продовження документального проекту про Гітлера

13611
Стогній готує продовження документального проекту про Гітлера

Ведучий «Надзвичайних новин» каналу ICTV Костянтин Стогній працює над продовженням документальної кінострічки «Остання таємниця Гітлера». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Прем'єра першої частини фільму відбулась 6 травня в ефірі ICTV. Нагадаємо, Костянтин Стогній їздив до Чилі та Аргентини для зйомок низки документальних фільмів, присвячених колонії Дігнідад, де нібито переховуються від правосуддя нацистські злочинці.

 

На думку Костянтина, тема Третього Рейху не до кінця розкрита, тому українські глядачі мають дізнатись ще багато таємниць про нацистську Німеччину та її лідерів.

 

Передбачається, що друга частина вийде в ефір у лютому 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13611
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
йопт
4696 дн. тому
перший сезон стрічки - ганьба стогнія. там ні документалкою, ні кіно не пахне. дешевка для петеушників
світалана
4696 дн. тому
який респектіще, не смішіть костя боїться наступити на хвоста владі, тому знімає всяку муру яка до україни не має відношення. ніби в нас нема поля для документалок - корупція, порушення - хоч греблю гати. можна знімати 100 років
sizoff
4696 дн. тому
Косте репектище!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду