Фільми Стогнія про Четвертий рейх вийдуть на ICTV до Дня перемоги

10 Березня 2011
2360
10 Березня 2011
18:47

Фільми Стогнія про Четвертий рейх вийдуть на ICTV до Дня перемоги

2360
Фільми Стогнія про Четвертий рейх вийдуть на ICTV до Дня перемоги

Три документальні фільмі Костянтина Стогнія вийдуть на телеканалі ICTV до Дня перемоги. Про це він повідомив 10 березня під час прес-конференції.

 

До фільмів увійшли матеріали, відзняті Стогнієм під час його двотижневої експедиції по Чилі.

 

Нагадаємо, Костянтин Стогній їздив до Чилі та Аргентини для зйомок низки документальних фільмів, присвячених колонії Дігнідад, де нібито переховуються від правосуддя нацистські злочинці. Мета експедиції - підтвердити або розвіяти чутки про наявність у регіоні на кордоні Чилі та Аргентини нацистських злочинців, які планували створити так званий Четвертий рейх. Експедиція тривала 15 днів.

 

Пан Стогній розповів, що під час експедиції він натрапив на сенсаційні матеріали, пов'язані з паранормальними явищами, та поки що не поспішає їх оприлюднювати.

 

В ефір вийдуть три фільми хронометражем по півгодини. За словами Костянтина Стогнія, частину матеріалів було відзнято у форматі 3D, однак їх не вистачить на окремий фільм, тож наразі творці фільмів вирішують, як їх краще використати.

 

У коментарі ТК пан Стогній зазначив, що з приводу цих проектів до нього надходили пропозиції від інших каналів, однак серію фільмів замовив саме ICTV: «Пропозиції є, але я їх не можу розглядати, оскільки є домовленості з ICTV про те, що ми виготовляємо продукт у першу чергу для них, тому якщо заминки будуть з основним нашим замовником, то тоді розглядатимемо інші варіанти». Також він додав, що після прем'єри фільмів в Україні їх буде запропоновано і для російського ринку.

 

Також Костянтин Стогній зазначив, що наразі не планує повертатися до керівництва продакшном «Жара», який він залишив, коли розпочав роботу радником міністра МВС. На сьогодні він намагатиметься зосередитися на нових експедиціях і виробництві проектів. «Є в нас експедиції на злобу дня, там, де потрібна допомога українцям по усьому світу, і є планові - це в нас залишилися ще нереалізованими тема Магадана і тема Тунгуського метеориту», - зазначає пан Стогній.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2360
Читайте також
14.05.2011 11:32
Алла Чердынцева
для «Детектор медіа»
8 404
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
piton
4804 дн. тому
Їздить собі чоловічок відпочити, побачити світ... а український глядач все "схаває"...
boss
4805 дн. тому
Нарешті! Таємниця тунгуського метеориту буде розкрита!! «Є в нас експедиції на злобу дня, там, де потрібна допомога українцям по усьому світу, і є планові - це в нас залишилися ще нереалізованими тема Магадана і тема Тунгуського метеориту» .... А ще є таємниця появи на мапі України міста Крижопіль!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду