Директором з розвитку AdPro став Віталій Георгієв

15 Червня 2011
10158
15 Червня 2011
12:07

Директором з розвитку AdPro став Віталій Георгієв

10158
Директором з розвитку AdPro став Віталій Георгієв

Віталій Георгієв призначений на посаду директора з розвитку бізнесу (new business director) digital-агентства AdPro, яке входить до комунікаційної групи Aegis Media/GMG. Про це повідомила прес-служба агентства.

 

До приходу в AdPro Віталій Георгієв працював керівним партнером в інтернет-маркетинговому агентстві RedRocket, яке входить в локальний інтернет-холдинг з компаніями Studio 7 і Peppermint Interactive. Раніше керував власним рекламним агентством.

 

«Перед AdPro стоять дуже амбіційні цілі завоювати нових клієнтів. І я впевнена, що досвід Віталія, його енергійність і цілеспрямованість допоможуть нам в їх досягненні», - відзначила директор агентства AdPro Катерина Василенко.

 

Нагадаємо, з 1 червня 2011 Катерина Василенко очолила AdPro. Раніше Катерина займала посаду директора з нового бізнесу в Aegis Media/GMG, а AdPro очолювала Оксана Матвейчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду