Перший національний транслюватиме «Формулу-1»

27 Квітня 2011
12706
27 Квітня 2011
18:09

Перший національний транслюватиме «Формулу-1»

12706
Перший національний транслюватиме «Формулу-1»

Перший національний транслюватиме автоперегони «Формула-1» (Formula One World Chаmpionship). Про це повідомили на прес-конференції 27 квітня очільники Першого національного та Федерації автоспорту України Єгор Бенкендорф і Євген Червоненко, підписавши Меморандум про співпрацю.

 

Права на трансляцію «Формули-1» в Україні на 2011-2013 роки отримала компанія Сhervonenko Racing. Вартість прав Євген Червоненко, почесний президент компанії, повідомити відмовився, лише зазначив, що це надзвичайно дорого.

 

Перша трансляція - Гран-прі Туреччини - відбудеться вже 7-8 травня о 14:00. Щоправда, 8 травня із 50-хвилинним запізненням по закінченні футбольного матчу. Надалі Єгор Бенкендорф пообіцяв показувати змагання лише у прямому ефірі.

 

Цього літа в Україні відбудеться етап ралійного змагання - Міжконтинентального кубка з ралі IRC Prime Yalta Rally, які також будуть показані на Першому національному, що, за словами пана Червоненка, сприятиме розвитку туризму в Криму. На ці автоперегони вже на сьогодні акредитовано понад тисячу іноземних журналістів.

 

З ведучими трансляцій «Формули-1» організатори поки що не визначилися, пропонують голосування на сайті між шанувальниками.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12706
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4747 дн. тому
Заслуга Червоненко не в том , что он добился , продавил и т.д. Разве кто-то препятствовал ? Платите деньги и транслируйте на здоровье ! Да ''Формула'' существует во многом благодаря доходам от продажи прав на трансляции.Заслуга Червоненко в том , что он - хозяин (владелец) частной компании (формулировка ''почесний президент'' всегда раздражала , лучше называть вещи своими именами) , обладая достаточной суммой средств, потратил их не на новую яхту , недвижимость в Лондоне , брюлики для шлюх и прочее, а сделал доступным просмотр ''Формулы'' для многочисленных поклонников в нашей стране.
асс
4751 дн. тому
ждем 7 мая Спасибо Червонцу-молоток-продавил все таки тему до конца.Мужик с большой буквы!
Киборг
4752 дн. тому
классно,что Формулу -1 покажут в прямом эфире.Червоненко умница,договорился с Англичанином
Порш
4752 дн. тому
Не ожидал,что формулу показывать уже когда нибудь будут в Украине.Вот это Червоненко реально подарок сделал всем нам ео жню победы)
Олег
4752 дн. тому
А действительно.юпочему никто не смог кроме Евгения Червоненко договриться,чтобы у нас транслировали Формулу1юОн что-единтсвенный,кому это интересно ?Почему министерство молоди та спорта как всегда в тени?
Майкоб Адер
4752 дн. тому
То,что Червонец протянул Формулу -1 ,и каким-то образом добился получить право на ее трансляцию -это нсомненно огромный успех Украины в глазах мировой общественности,но то что ее покажут на первом канале-у мнажает эту победу в тысячу раз.
Rewo
4752 дн. тому
Ютуб этого Червоненко не простит.Мало того,что уговорил диреткора Формулы дат ьправл на трансляцию,так еще то,что ее по первомй будуть давать гражданам нон-стопом в прямом эфире
Вічний_Жид
4752 дн. тому
А в коментатори - двох Сергіїв - Савелія та Дерепу!
Шумахер
4752 дн. тому
это замечательно,что Червоненко уговорил Берни Экклстоуна дать разрешение на трансляцию формулы-1 по Первому.Теперь мы ничем не будем в смысле смотрения по Первому от Европейцев.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду