Янукович стривожений ситуацією довкола «Газети по-київськи»

25 Березня 2011
11551
25 Березня 2011
11:47

Янукович стривожений ситуацією довкола «Газети по-київськи»

11551
Янукович стривожений ситуацією довкола «Газети по-київськи»

Президент України Віктор Янукович закликає власників і редакцію газети «Газети по-київськи» зробити все для того, щоб конфлікт був вичерпаний. Про це йдеться у заяві його прес-служби.

 

Янукович стривожений ситуацією, що склалася довкола газети, і вважає неприйнятним втручання в редакційну політику будь-якого видання.

 

«Захист вільної преси та свободи слова є непорушним пріоритетом державної політики, яку проводить Президент України. Глава держави зацікавлений у тому, щоб в Україні вільно видавалися будь-які друковані та електронні ЗМІ, незалежно від їх ставлення до влади, а також ідеологічного спрямування», - йдеться у повідомленні президента.

 

Нагадаємо, з 11 березня «Газета по-киевски» не виходить. Холдинг «Главред-медіа», до якого входить видання, пояснив це виключно господарськими проблемами. «У «Газету по-киевски», що видається з 2003 року, за весь період акціонерами проінвестовано понад 80 млн грн. Весь час свого існування ТОВ «Прес-центр» є дотаційним», - пояснив холдинг у своїй заяві.

 

«Газета по-киевски» виходить із січня 2003 року, з травня 2004-го - щоденно. Видавець - ТОВ «Пресцентр». У 2006 році запустився портал «Газеты по-киевски», стартували «Газета по-днепропетровски» і «Газета по-харьковски», у 2007-му - «Газета нашего района», «Газета по-одесски», «Газета по-донецки» і «Газета по-львівськи».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11551
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду