detector.media
25.03.2011 11:47
Янукович стривожений ситуацією довкола «Газети по-київськи»

Президент України Віктор Янукович закликає власників і редакцію газети «Газети по-київськи» зробити все для того, щоб конфлікт був вичерпаний. Про це йдеться у заяві його прес-служби.

 

Янукович стривожений ситуацією, що склалася довкола газети, і вважає неприйнятним втручання в редакційну політику будь-якого видання.

 

«Захист вільної преси та свободи слова є непорушним пріоритетом державної політики, яку проводить Президент України. Глава держави зацікавлений у тому, щоб в Україні вільно видавалися будь-які друковані та електронні ЗМІ, незалежно від їх ставлення до влади, а також ідеологічного спрямування», - йдеться у повідомленні президента.

 

Нагадаємо, з 11 березня «Газета по-киевски» не виходить. Холдинг «Главред-медіа», до якого входить видання, пояснив це виключно господарськими проблемами. «У «Газету по-киевски», що видається з 2003 року, за весь період акціонерами проінвестовано понад 80 млн грн. Весь час свого існування ТОВ «Прес-центр» є дотаційним», - пояснив холдинг у своїй заяві.

 

«Газета по-киевски» виходить із січня 2003 року, з травня 2004-го - щоденно. Видавець - ТОВ «Пресцентр». У 2006 році запустився портал «Газеты по-киевски», стартували «Газета по-днепропетровски» і «Газета по-харьковски», у 2007-му - «Газета нашего района», «Газета по-одесски», «Газета по-донецки» і «Газета по-львівськи».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY