Співаки і Олена Бондаренко разом доопрацюють законопроект про музичні квоти на радіо

16 Березня 2011
15452
16 Березня 2011
18:38

Співаки і Олена Бондаренко разом доопрацюють законопроект про музичні квоти на радіо

15452
Комітет з питань свободи слова та інформації створить робочу групу
Співаки і Олена Бондаренко разом доопрацюють законопроект про музичні квоти на радіо

Українські виконавці та продюсери запропонували членам парламентського комітету з питань свободи слова та інформації створити робочу групу з доопрацювання законопроекту № 6342.

 

Нагадаємо, цей проект - про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо приведення програмної концепції мовлення у відповідність до вимог Європейської конвенції про транскордонне телебачення -викликав дискусії у суспільстві. Він уже прийнятий у першому читанні, його автором є народний депутат Олена Бондаренко.

 

Пропозиція щодо створення робочої групи надійшла під час засідання комітету, яке відбулося 16 березня в режимі наради через відсутність кворуму. Голова комітету Андрій Шевченко, Віктор Уколов і власне Олена Бондаренко погодилися створити таку робочу групу. Олена Бондаренко запевнила присутніх, що на найближчому засідання комітету, яке має відбутися 17 березня, вона запропонує створити робочу групу з доопрацювання проекту № 6342.

 

Під час зустрічі представники українських виконавців просили внести такі зміни до закону, щоб урегулювати питання шляхом зміни оподаткування, а не відміни квот.

 

На зустрічі були присутні Дмитро Прикордонний (Коаліція виконавців та продюсерів України), письменник Дмитро Капранов, виконавці Сергій Фоменко, Вадим Красноокий, Віктор Павлік, музичний оглядач Юрко Зелений, директор гурту ТНМК Богдан Уцеха, скрипаль Кирило Стеценко та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15452
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду